ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
0 - 0
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ
24 Νοεμβρίου 2012 - 15:00:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 8

Χειρότερα δεν γίνεται

Κάνοντας τη χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων… μηνών, η ομάδα μας περιορίστηκε στο δίκαιο 0-0 με τον ουραγό Λαρισαϊκό, που πήρε έτσι τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος, δεν δικαιούμαστε να έχουμε παράπονα για το τελικό αποτέλεσμα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε τα κεφάλια και να στρωθούμε στη δουλειά…


Ούτε όταν είχαμε 6 στις 6 νίκες ήμασταν η καλύτερη ομάδα του κόσμου, ούτε τώρα, που ερχόμαστε από δύο αποτυχημένα αποτελέσματα, είμαστε η χειρότερη. Και είναι προφανές ότι κανένας δεν έχει την απαίτηση να νικάει ο Απόλλωνας κάθε Σάββατο, άλλωστε ένα βασικό αξίωμα των ομαδικών αθλημάτων λέει ότι… παίζει και ο αντίπαλος.

Ομως, δεν γίνεται να μην κοιτάμε την… καμπούρα μας, όταν κάτι πηγαίνει στραβά. Οπως, λοιπόν, αποθεώναμε την ομάδα όταν έμπαινε στο γήπεδο και δεν καταλάβαινε από αντιπάλους και έδρες, έτσι και τώρα οφείλουμε να επισημάνουμε τα στραβά της.

Η εμφάνιση του Σαββάτου (24/11), λοιπόν, δεν είχε καμία σχέση με ό,τι χτίζεται εδώ και 3,5 χρόνια. Ηταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα, ένα παιχνίδι στο οποίο πιάσαμε πάτο αγωνιστικά και βέβαια οι ευθύνες βαραίνουν τους πάντες, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο. Ενα απογοητευτικό θέαμα, το οποίο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί.

Δεν έχει νόημα να αναλωθούμε στην καταμέτρηση των λίγων ευκαιριών που δημιουργήσαμε ή να σταθούμε στο ρεσιτάλ καθυστερήσεων των αντιπάλων (οι οποίοι δεν μας φταίνε και σε τίποτα, άλλωστε).

Αυτό που έχει σημασία είναι να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να προσπαθήσουμε, όλοι, ακόμα περισσότερο από τη Δευτέρα κιόλας, έτσι ώστε από την ερχόμενη εβδομάδα (Αλσούπολη, εκτός) να εμφανίσουμε στο γήπεδο την ομάδα εκείνη που θαύμαζαν όλοι τις έξι πρώτες αγωνιστικές.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Γιουσίφ
2.   Γκρέμο
3.   Φλωκιώτης
4.   Παναγιώτου
5.   Φελέκης
6.   Λισγάρης (62’ Αλεξόπουλος)
7.   Παπουτσής (73’ Γαλανόπουλος)
8.   Κουφός (70’ Παππάς)
9.   Κομνηνός
10. Χαμπέρης
11. Κοτσαύτης

ΠΑΓΚΟΣ

12. Παππάς
13. Γαλανόπουλος
14. Τζαλαγκόνια
15. Κτενιαδάκης
16. Τσίπουρας
17. Αλεξόπουλος
18. Γιαννόπουλος

Διαιτητής: Σωμαρακάκης (Αθανασίου, Καρασαββίδης)