ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
4 - 1
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
7 Οκτωβρίου 2017 - 18:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3

Μπορούν και… χωρίς τερματοφύλακα!

Τρίτη ανατροπή και τρίτη νίκη για τους Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου, παρά τις πολλές ελλείψεις και την απουσία κανονικού τερματοφύλακα!


Το 3χ3 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ σημείωσαν τα παιδιά του Αντώνη Ταβερνάρη, που στο άψε-σβήσε μετέτρεψαν το 0-1 της Λυκόβρυσης σε 3-1, βάζοντας και τέταρτο γκολ στη συνέχεια.

Μόλις 13 παίκτες βρίσκονταν στη διάθεση του κόουτς, λόγω της καθυστέρησης στην έκδοση δελτίων, με τον Ζούπα, μάλιστα, να χρίζεται κατ’ ανάγκη τερματοφύλακας, αφού ο Παλαιστής δεν είχε ακόμα δικαίωμα συμμετοχής.

Η συνεχής βροχόπτωση δυσκόλεψε τις υποδοχές και τις πάσες, ωστόσο η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Η ομάδα μας ανέβασε το ποσοστό κατοχής σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, όπως και το πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο.

Αμυντικά έτσι κι αλλιώς πηγαίνουμε καλά, καθώς πρόκειται για ένα πολύ στιβαρό σύνολο, που δεν επιτρέπει πολλές τελικές στον εκάστοτε αντίπαλο.

Με σουτ εκτός περιοχής στο 15′ έγινε το 0-1, αλλά ως το 22′ το ταμπλό έγραφε… 3-1: ο Μαγκλάρας με σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε, ο ίδιος έβαλε και το δεύτερο έπειτα από τρομερή συνεργασία που ξεκίνησε από τα στόπερ και κατέληξε σε εντυπωσιακό δικό του σουτ στο «Γ», αφού κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος και δεν την άφησε να ακουμπήσει στο έδαφος, ενώ με αυτογκόλ μπήκε το τρίτο.

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε μετά από κούρσα του Βέρου από δεξιά και σέντρα ακριβεία στο κεφάλι του Αλεξανδράκη.

Το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά ήμασταν άστοχοι στις πολλές τελικές που εκδηλώσαμε. Γενικά, όμως, τα παιδιά έχουν κάνει καλό ξεκίνημα, βάζοντας τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους των ισχυρών της ΕΠΣΑ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ζούπα, Αλεξανδράκης, Μίσσιος, Παστρικός, Σαράντος, Πολυμένος, Χρυσικόπουλος, Μαγκλάρας, Ζυγομήτρος, Σταθόπουλος, Βέρος.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Μακαρέμ, Βασιλείου.