ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
0 - 0
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
23 Οκτωβρίου 2016 - 13:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 5

Ασφαιροι οι μεν, άτυχοι οι δε!

Ισοπαλία χωρίς τέρματα παραχώρησαν οι Νέοι στα Μελίσσια, με γκολ στο τέλος έχασε το δεύτερο τμήμα στο Respect Cup, αναβλήθηκε το παιχνίδι των Εφήβων στο Soccerlink.


Δεν έπιασε την απόδοση που μπορεί η ομάδα Νέων του Απόλλωνα και παρότι βάσει ευκαιριών ήταν πιο κοντά στη νίκη από τον αντίπαλο, περιορίστηκε στο «στείρο» 0-0.

Ο Απόλλων είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, τουλάχιστον πέντε καθαρές ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων δύο δοκάρια με Αλεξανδράκη στο α’ μέρος και Κέφη στο β’, ήταν ανώτερος σε όλα και δεν απειλήθηκε, όμως του έλειψε η ουσία.

Ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, ωστόσο ξέρει και ο ίδιος ότι η ομάδα του μπορεί πολλά περισσότερα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Σπανός, Σαράντος, Θεοδωρακόπουλος, Καραούζας Παντελής, Τσεσμελής, Καραούζας Πάνος, Κούρος, Στεργιώτης, Αλεξανδράκης, Παπαδάκης.

Ως αλλαγή έπαιξαν: Κέφης, Χρηστάκης, Κρόι, Νικολαΐδης, Σκόντζος, Γεωργούτσος.

Respect Cup

Εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό περιελάμβανε η 3η αγωνιστική του Respect Cup για τον Απόλλωνα.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά στο πρώτο τέταρτο, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι έπαιρναν την κατοχή της μπάλας και απείλησαν σε δυο-τρεις περιπτώσεις, με τον Βασσάλο να αποκρούει εντυπωσιακά κεφαλιά εξ’ επαφής στο 33ο λεπτό. Την ίδια ώρα, ο Απόλλων δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Η εικόνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο 40λεπτο, όπου οι παίκτες του Μάνου Κτενιαδάκη ανέβασαν την απόδοσή τους, είχαν καλύτερες επιλογές και υπομονή με την μπάλα στα πόδια τους, φτάνοντας ορθολογικά κοντά στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο σε 4-5 περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Στον αντίποδα, ο Ηλυσιακός δεν απειλούσε μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπου υπήρξε συνολική αδράνεια σε στημένη φάση, με τους γηπεδούχους να παίρνουν έτσι τη νίκη με 1-0.

Σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι η ομάδα μας στάθηκε καλά, έτρεξε και προσπάθησε πολύ, στο τέλος έμεινε πικρή γεύση όμως, για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Σαντοριναίος, Μέντζος, Δημητράκος, Παπακωνσταντής, Μητρόπουλος, Κιτσόπουλος, Κρητικάκης, Χαρλαύτης, Ράππος, Νικολόπουλος.

Ως αλλαγή έπαιξαν: Κέφης, Ηλιόπουλος, Σκόντζος, Παπαγεωργίου.