ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1 - 0
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
22 Οκτωβρίου 2017 - 09:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 5

Φτωχό σκορ, γεμάτη εμφάνιση!

Με γκολ προς το τέλος του αγώνα, οι Παίδες του Απόλλωνα πήραν αυτό που δικαιούνταν κόντρα στον Παράδεισο, παραμένοντας στην 1η θέση του ομίλου τους.


Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη και παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, με απολογισμό 4-1-0 (10-4 τέρματα).

Αισθητά καλύτερος ο Απόλλων σε όλο το παιχνίδι, με τον κόουτς να μένει ευχαριστημένος από το γεγονός ότι βγήκαν πολλές συνεργασίες και τελικές προσπάθειες, περισσότερες από κάθε άλλη φορά φέτος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά τους, που επενέβη σε πολλές περιπτώσεις σωτήρια, ενώ παραλίγο να κάνουν και τη ζημιά στη μοναδική τους φάση στο ματς, λίγο πριν το γκολ του Βέρρου με κεφαλιά στο 65′.

«Πολύ βελτιωμένοι οι μικροί, θέλουμε τώρα να σταθεροποιηθούμε σε αυτό το επίπεδο», σχολίασε για την αναμέτρηση ο Αντώνης Ταβερνάρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Παλαιστής, Μαρκάκης, Χρυσικόπουλος, Παστρικός, Σαράντος, Πολυμένος, Ζυγομήτρος, Ζούπα, Βέρρος, Μαγκλάρας, Αλεξανδράκης.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Μαντάς, Φωτείνης, Μίσιος, Σταθόπουλος, Βασιλείου.