ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
6 - 0
ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ
15 Απριλίου 2018 - 11:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 12

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης στο πρωτάθλημα Παίδων και η ομάδα μας έχει ήδη εξασφαλίσει, πανάξια, τη συμμετοχή της στους «16», τρέχοντας αήττητο σερί 9 αγωνιστικών (7-2-0).

Ένα πολύ δεμένο σύνολο, που ακόμα και όταν δεν βρίσκεται στην καλή του μέρα, θα το παλέψει μέχρι εκεί που δεν πάει. «Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό το τμήμα, γιατί έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε ο τεχνικός Αντώνης Ταβερνάρης.

Κόντρα στους ουραγούς του ομίλου, τα ποσοστά κατοχής ήταν συντριπτικά, όπως και οι τελικές προσπάθειες, με τη διαφορά των δύο ομάδων να αποτυπώνεται ανάγλυφα στο σκορ. Τα γκολ σημείωσαν οι Βέρρος (2), Ζυγομήτρος, Κουσούνης, Φωτείνης και Σταθόπουλος.

Την τελευταία αγωνιστική οι Παίδες παίζουν εκτός έδρας με την ΑΕ Κηφισιάς και με νίκη διεκδικούν ένα καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο, από την 4η θέση που κατέχουν αυτή τη στιγμή.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Παλαιστής, Παστρικός, Βασιλείου, Σαράντος, Μίσιος, Πολυμένος, Πετάνι, Μαγκλάρας, Παναγιωτόπουλος, Ζυγομήτρος, Βέρρος.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Αλεξανδράκης, Σταθόπουλος, Φωτείνης, Κουσούνης, Μαρκάκης, Ζούπα.