ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΠΕΥΚΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
1 - 1
ΠΕΥΚΗ
19 Μαρτίου 2017 - 12:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 10

Ψυχρολουσία στην εκπνοή

Ψυχρολουσία στην εκπνοή για την ομάδα Νέων του Απόλλωνα, με το 1-1 κόντρα στην Πεύκη έχασε την ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση.


Μία ανάσα ή για την ακρίβεια μερικά δευτερόλεπτα μακριά από την πέμπτη συνεχόμενη νίκη έφτασαν οι Νέοι μας, πλήρωσαν όμως στο τέλος μία ομαδική αδράνεια σε πλάγιο άουτ, με αποτέλεσμα να περιοριστούν στην ισοπαλία (1-1).

Η ομάδα μας ήταν το αφεντικό του παιχνιδιού στη μεγαλύτερή του διάρκεια και το 1-0 στο 45′ με τρομερό σουτ του Στεργιώτη ήρθε ως φυσική απόρροια της υπεροχής της. Ο Απόλλων έπαιζε ωραία μπάλα, έβγαινε οργανωμένα στην επίθεση, πρέσαρε σωστά, κέρδιζε τις μονομαχίες και πλην του γκολ είχε δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες, με Παπαδάκη (τετ α τετ άουτ από τη μικρή περιοχή) και Στεργιώτη (πλασέ άουτ έπειτα από συρτή σέντρα του Αλεξανδράκη).

Στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, επήλθε κούραση στους παίκτες του Αντώνη Ταβερνάρη, με μερικούς εξ’ αυτών να αντιμετωπίζουν και προβλήματα τραυματισμών. Ετσι, η Πεύκη, που βοηθήθηκε σημαντικά από τις αλλαγές της, βρήκε την ευκαιρία να πιέσει και να πάρει μέτρα, χωρίς ωστόσο να βγάλει καθαρές ευκαιρίες – ούτε το γκολ ήταν τέτοια.

Το 1-1 όπως διαμορφώθηκε άφησε πικρή γεύση στην ομάδα μας, που με νίκη θα ανέβαινε στη 2η θέση.

Το θετικό είναι ότι τα παιδιά συνεχίζουν με πολύ καλή διάθεση και προσπαθούν πάρα πολύ για την πρόκριση, που στο ξεκίνημα της β’ φάσης δεν έδειχνε και τόσο πιθανή.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Νικολόπουλος, Χρηστάκης, Θεοδωρακόπουλος (65′ Νικολαΐδης), Ανδρινόπουλος, Κανέλλος, Αλεξανδράκης, Συγγρός (45′ Σπανός), Στεργιώτης, Κρόι, Παπαδάκης (60′ Ζιγγιρίδης).