Ο Απόλλωνας έπαιξε στα ίσια έναν διεκδικητή της ανόδου και έχασε στις λεπτομέρειες. Εναν αντίπαλο που διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στον όμιλο και που εναντίον μας δεν έβγαλε φάσεις.
Ο Απόλλων μπήκε καλά στο ματς, εν αντιθέσει με τα δύο προηγούμενα. Με σωστές αλληλοκαλύψεις και προσήλωση στο πλάνο, δεν επέτρεπε περιθώρια δράσης σε μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας.
Δυστυχώς, όμως, στο 18′ με αυτογκόλ (κι ενώ η μπάλα πήγαινε άουτ) έγινε το 0-1 και ο Θρίαμβος από τότε μέχρι την ανάπαυλα είχε το πάνω χέρι, χωρίς πάντως να φτιάχνει καθαρές ευκαιρίες.
Το β’ ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένο και έγινε ντέρμπι, κάτι που λίγοι θα περίμεναν πριν το ματς. Η ομάδα μας είχε πάθος και θέληση, έψαξε την ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τα πολλά στημένα που κέρδισε γύρω από την αντίπαλη περιοχή.
Ταυτόχρονα, πάντως, αμύνθηκε εξαιρετικά και άφησε τους τρίτους στη βαθμολογία φιλοξενούμενους (που το τελευταίο διάστημα έριχναν τριαρο-τεσσάρες) με μια μόνιμη αμφιβολία μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν για 0-0, το ξεχνάμε όμως τώρα και αφοσιωνόμαστε στο επόμενο, με οδηγό τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά στις προπονήσεις και τη δουλειά που γίνεται σε αυτές.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Αρτσάνος (44′ Κοτσαύτης), Τσεσμελής, Παναγιώτου, Κούκος Θ., Γυφτέας, Παπουτσής, Κανδεράκης, Ισμέρης, Γκάνιας (72′ Κούκος Β.), Γκρέμο (78′ Πετρακάκης).