ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
2 - 1
ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ
24 Σεπτεμβρίου 2017 - 09:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1

Πρεμιέρα με νίκη!

Καλή αρχή για το παιδικό του Αντώνη Ταβερνάρη, με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και ένα δεύτερο ημίχρονο με εναλλαγές στο σκορ και τις εντυπώσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τριφυλλιακός έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει την εστία μας ούτε μία φορά.

Αντίθετα, η ομάδα μας βρέθηκε κοντά στο γκολ με ξαφνικές αντεπιθέσεις που έσωσε σε μία περίπτωση ο τερματοφύλακας και τη δεύτερη αντίπαλος αμυντικός  με τάκλιν στη γραμμή του τέρματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ίδια εικόνα και σταδιακά ανεβάζαμε το ρυθμό μας. Παρ’ όλα αυτά  σε κόρνερ στο 5ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου έγινε το 0-1 για τον Τριφυλλιακό. Η αντίδραση ήταν άμεση και δύο λεπτά μετά, με ωραία συνεργασία και τελείωμα του Σταθόπουλου, ήρθε η ισοφάριση.

Δέκα λεπτά αργότερα, ενώ είχαμε ανεβάσει το ρυθμό μας αρκετά, ο Τριφυλλιακός κέρδισε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Παλαιστής. Από κει και μετά συνεχίσαμε να πιέζουμε και με μακρινό σουτ του Χρυσικόπουλου τρία λεπτά πριν τη λήξη πήραμε τη νίκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Παλαιστής, Μαρκάκης, Μίσσιος, Παστρικός, Βασιλείου, Πολυμένος, Χρυσικόπουλος, Ζούπα, Αλεξανδράκης, Βέρρος, Ζυγομήτρος.

Σαν αλλαγή αγωνίστηκαν: Μαγκλάρας, Σταθόπουλος, Μαντάς, Φωτείνης, Σαράντος.