ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
0 - 0
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
30 Οκτωβρίου 2016 - 14:00:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6

Καλοί αλλά χωρίς γκολ

Δεύτερο συνεχόμενο 0-0 για τους Νέους του Απόλλωνα, αυτή τη φορά υποδεχόμενοι τον ΑΟ Βριλησσίων.


Σε ένα παιχνίδι που είχε παρόμοια εικόνα με το προηγούμενο (Μελίσσια 0-0), η ομάδα μας δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Πάλι ήταν αυτή που είχε τον απόλυτο έλεγχο, πάλι δεν απειλήθηκε πλην μίας φάσης, πάλι έβγαλε ευκαιρίες για γκολ, αυτή τη φορά είχε και συνολικά καλύτερη απόδοση.

Ο Απόλλων είχε τουλάχιστον πέντε-έξι καθαρές ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, είχαν δοκάρι δύο λεπτά πριν τη λήξη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, θα ήταν πάντως… κλοπή να κερδίσουν κιόλας.

Ευχαριστημένος ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης από την προσπάθεια των παικτών του, δηλώνει πως «έχει μειωθεί το ποσοστό των παιδιών που κρατάνε παραπάνω την μπάλα, πρεσάρουμε καλά, φτάνουμε σωστά ως την αντίπαλη περιοχή, θέλουμε δουλειά στην τελική ενέργεια. Αυτό που περισσότερο με ευχαριστεί είναι ότι όσοι ποδοσφαιριστές ανεβαίνουν από το δεύτερο τμήμα, ανταποκρίνονται με επιτυχία, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει βάθος και πολλά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Απόλλων παραμένει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, παρότι έως τώρα έχει βγάλει δύσκολο, θεωρητικά, πρόγραμμα – ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Μητρόπουλος, Χρηστάκης, Θεοδωρακόπουλος, Καραούζας Παντελής, Αντωνόπουλος, Καραούζας Πάνος, Κούρος, Στεργιώτης, Κρόι, Παπαδάκης.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Κιτσόπουλος, Συγγρός, Ανδρινόπουλος, Ζιγγιρίδης, Κέφης, Αλεξανδράκης.