ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΒΥΡΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
9 - 0
ΒΥΡΩΝ
1 Νοεμβρίου 2015 - 09:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6

Καλύτεροι όλων των ομίλων

Οι (εύκολες) νίκες συνεχίζονται για την ομάδα Παίδων του Απόλλωνα, που με το 9-0 επί του Βύρωνα έγραψε το 6χ6 στον όμιλό της και… προκρίθηκε ήδη στην επόμενη φάση.


Δεν χωρά κριτική το ματς, εμφανής η διαφορά δυναμικότητας, με την ομάδα μας να σκοράρει εννιά φορές (Κανέλλος 3, Ζιγγιρίδης 2, Χατζής, Τσορμπατζόγλου, Ράππος, Σπανός).
Μέχρι στιγμής, όποιος και να παίζει από τους 26 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του αγωνιστικού τμήματος, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Την Κυριακή, για παράδειγμα, έλειπαν θεωρητικά βασικότατα στελέχη της ομάδας, όπως ο πρώτος σκόρερ Παπαδάκης, οι Ζαχάκος, Οικονόμου, Ανδρινόπουλος, Φλουρέντζου κλπ.
Η ομάδα μας έχει την καλύτερη επίθεση (43 γκολ, η δεύτερη καλύτερη είναι με 23) και την καλύτερη άμυνα (1 γκολ) όλων των ομίλων, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αθήνας που κουβαλάει από το Μάιο και δείχνοντας ότι και φέτος θα φτάσει πολύ ψηλά!
Πάμε Απολλωνάρα!
ΑΠΟΛΛΩΝ: Πατεράκης, Παπαγεωργίου, Κιτσόπουλος, Κανέλλος, Αντωνόπουλος, Χατζής, Μέρμηγκας, Πανδής, Πίκουλας, Ζιγγιρίδης, Σπανός. Στο ημίχρονο πέρασαν ως αλλαγή οι Δερμιτζάκης, Βουγιουκλάκης, Πάνου, Τσορμπατζόγλου, Κουσούνης, Ράππος.