ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΡΑΣ. – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΡΑΣ.
0 - 3
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
8 Δεκεμβρίου 2019 - 19:30:00 ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ 10

Κάνοντας το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, η ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη σημείωσε την 6η νίκη της.

Ο Απόλλων Χαλανδρίου δημιούργησε σωρεία ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, όλες μέσα από την περιοχή, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να δείχνει ανίκητος: τρεις με τον Ζυγομήτρο, δύο με τον Λεοντάκη (και δοκάρι), δύο με τον Κουσουλή, μία με τον Ρίζο και μία με τον Μίσιο.

Στο ίδιο διάστημα ακυρώθηκε χωρίς λόγο (όπως είδαμε και στο βίντεο) το γκολ του Πολυμένου με κεφαλιά σε κόρνερ.

Στο β’ μέρος συνεχίσαμε στον ίδιο καλό ρυθμό, με τη διαφορά ότι μπήκαν τα γκολ. Το 0-1 με πλασέ του Ζυγομήτρου στο 55’ (γύρισμα Λεοντάκη), το 0-2 με πέναλτι του Χατζή στο 65’ (ανατροπή Λεοντάκη, έπειτα από γύρισμα του Ζυγομήτρου) και το 0-3 με πλασέ του Καραχάλιου στο 75’, έπειτα από πολύ όμορφη συνεργασία και τελική πάσα του Βλασσόπουλου.

«Το καλό, εκτός της νίκης, είναι ότι σταθεροποιηθήκαμε σε μια καλή απόδοση, με ωραίες συνεργασίες και πολύ πρέσινγκ, που θα μας βοηθήσει στην επόμενη φάση», σχολίασε ο Αντώνης Ταβερνάρης.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Α’ φάσης, ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Παράδεισο και με νίκη θα τερματίσει 2ος, εξασφαλίζοντας μπόνους 2 βαθμών για τη φάση των ισχυρών, κάτι που φάνταζε αδύνατο μετά το κακό ξεκίνημα.

Απόλλων: Βασιλειάδης, Σαράντος, Βασιλείου, Καρτσακλής, Μίσιος, Πολυμένος, Λουκής, Κουσουλής, Ζυγομήτρος, Λεοντάκης, Ρίζος.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Βλασσόπουλος, Χατζής, Καραχάλιος, Σπανός.