ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΕ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΕ
1 - 1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
19 Νοεμβρίου 2017 - 18:00:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 9

Έπειτα από πολύ καλή και πειθαρχημένη εμφάνιση, η ομάδα μας πήρε 1-1 από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Οι παίκτες του Αντώνη Ταβερνάρη έδωσαν το περιθώριο στον αντίπαλο να κυκλοφορήσει την μπάλα, σε ζώνες όμως που δεν γινόταν επικίνδυνος, ενώ με καλό πρέσινγκ και γρήγορα κλεψίματα φεύγαμε σε οργανωμένες αντεπιθέσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργήσουμε 3-4 καθαρές ευκαιρίες στο α’ μέρος, έναντι καμίας του Απόλλωνα.

Στο δεύτερο συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό, δεχθήκαμε όμως γκολ με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 50′ – στο τέρμα μας ήταν ο επιθετικός Βέρρος, λόγω της απουσίας του Παλαιστή. Από κει και μετά πιέσαμε σε όλο το γήπεδο και καταφέραμε με σουτ του Παστρικού λίγο πριν τη λήξη (66′), με σουτ από το ύψος του πέναλτι, να φέρουμε το ματς στα ίσια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ Απόλλων δεν λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα Κ15 της Σούπερ Λιγκ και αυτό ήταν το πρώτο της τμήμα, κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία στην εμφάνισή μας και το αποτέλεσμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βέρρος, Μίσιος (36′ Φωτείνης), Παστρικός, Πολυμένος, Μαγκλάρας (60′ Κουσούλης), Μαρκάκης (45′ Παναγιωτόπουλος), Σαράντος, Σταθόπουλος, Χρυσικόπουλος, Ζούπα (60′ Πετάνι), Ζυγομήτρος.