ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
2 - 1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
7 Ιανουαρίου 2017 - 12:15:00 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1

Χάσαμε μόνοι μας!

Με το αριστερό μπήκαν οι Νέοι στη β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, με ήττα… αυτοκτονία, έτσι όπως ήρθε, από τον συμπολίτη Ατρόμητο Χαλανδρίου.


Η ομάδα μας βρίσκεται στους ισχυρούς, έτσι όλα τα παιχνίδια που έχει να δώσει σε αυτή τη φάση θα είναι δύσκολα και κάθε λάθος θα τιμωρείται. Σε αυτό με τον Ατρόμητο κάναμε δύο «χοντρά» και το ματς τούμπαρε από το πουθενά…

Ο Απόλλων ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερος, είχε πιο στρωτή κυκλοφορία και ήταν η μόνη ομάδα που απειλούσε, έχοντας μεταξύ άλλων και δοκάρι στο 10′ με τον Αλεξανδράκη, έπειτα από όμορφη συνεργασία.

Η υπεροχή μας καρποφόρησε στο 50′, με τον Παπαδάκη να… ταλαιπωρεί τους αντίπαλους στόπερ και κυνηγώντας μια φαινομενικά χαμένη μπαλιά να δικαιώνεται, γράφοντας το 0-1.

Κι εκεί που το νερό είχε μπει στο αυλάκι, ήρθε το αυτογκόλ του Θεοδωρακόπουλου στο 60′ (κεφαλιά στο… «Γ») να φέρει τις δύο ομάδες ξανά στα ίσια, ενώ ο έτερος στόπερ Ανδρινόπουλος έκανε ένα επιπόλαιο λάθος δέκα λεπτά αργότερα, που κόστισε και το 2-1.

Συγκεκριμένα, δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον τερματοφύλακα και όταν τελικά του γύρισε την μπάλα, αφού την κρατούσε για ώρα στα πόδια του, ο τελευταίος ήταν… αλλού και έτσι ο αντίπαλος επιθετικός το μόνο που είχε να κάνει ήταν να τη σπρώξει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα (και να μην έσπρωχνε, θα έμπαινε…).

Με αυτόν τον άδοξο τρόπο ήρθε η ήττα, ήδη όμως κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με το Ηράκλειο, ελπίζοντας να έχουμε διδαχθεί από τα λάθη μας!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πατεράκης, Μητρόπουλος, Σαράντος, Θεοδωρακόπουλος, Ανδρινόπουλος, Νικολαΐδης, Αλεξανδράκης, Κρόι, Στεργιώτης, Συγγρός, Παπαδάκης.

Ως αλλαγή έπαιξαν: Ζιγγιρίδης, Καρτσακλής, Χατζής, Σπανός.