ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ
1 - 0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
27 Σεπτεμβρίου 2015 - 18:45:00 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1

Ηττα στην πρεμιέρα

Ξεκίνημα με το αριστερό στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν για τους νέους μας, αφού στο γήπεδο του Χαλανδρίου γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την αντίστοιχη της Ενωσης.


Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, κάτι το οποίο δυστυχώς ισχύει για την ομάδα μας, αφού έπειτα από πολλά χρόνια γνώρισε την ήττα από τη συμπολίτισσα ΑΕ Χαλανδρίου, αλλά επίσης ξεκινάει και με αρνητικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα.

Το αποτέλεσμα, βέβαια, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς η ομάδα μας ήταν σαφώς καλύτερη, χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες, που δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.

Αντιθέτως, οι αντίπαλοί μας στη μοναδική καλή φάση που είχαν στον αγώνα κατάφεραν να ανοίξουν στο σκορ στο πρώτο 5λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, ύστερα από αντεπίθεση και καθυστερημένη επιστροφή της ομάδας μας.

Οι αρκετές άκαιρες αλλαγές (κατ’ ομολογία του τεχνικού Γιάννη Γουρδουμπά) έπαιξαν το ρόλο τους, ωστόσο κρατάμε το πάθος που έδειξαν οι παίκτες της ομάδας, που είναι σίγουρο ότι θα εξαργυρωθεί στους επόμενους αγώνες.

Την επόμενη ομάδα έρχεται το σούπερ ντέρμπι με το φιναλίστ του περσινού θεσμού, Ατρόμητο Χαλανδρίου.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1-0

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος (Καλλιαμπάκος), Αρτσάνος, Χρηστάκης, Κούκος, Καραχάλιος (Θεοδωρακόπουλος), Καραούζας Παντελής (Αλεξανδράκης), Θαλασσέλης (Συγγρός Β.), Κούρος, Κέφης (Σαράντος), Συγγρός Σ. (Κανέλλος), Καραούζας Παναγιώτης (Αλεξόπουλος).