ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1

ΧΟΛΑΡΓΟΣ
1 - 3
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
23 Νοεμβρίου 2019 - 09:30:00 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 8

Αρκετά καλή εμφάνιση από την ομάδα μας και νίκη επί ενός αντιπάλου που βρισκόταν τρεις βαθμούς μπροστά μας.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Ταβερνάρη παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι στο επίπεδο συνεργασιών, κάτι που τους βοήθησε να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα.

Σημαντικές και οι βοήθειες που προσέφεραν τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο, καθώς προσαρμόστηκαν γρήγορα στο ρυθμό του αγώνα και συνέβαλαν στο να σκοράρουμε άλλες δύο φορές.

Προηγηθήκαμε με διαγώνιο σουτ του Λεοντάκη στο απέναντι «παραθυράκι», με τον Χατζή να διπλασιάζει τα τέρματά μας με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Πολυμένου.

Ο Χολαργός μείωσε με πέναλτι, με τον Απόλωνα να γράφει με εντυπωσιακό τρόπο το τελικό σκορ, αφού η μπάλα πέρασε από τέσσερις παίκτες, με τον Ζυγομήτρο να αξιοποιεί στο δεύτερο δοκάρι την τελική πάσα του Λουκή.

Την επόμενη αγωνιστική υποδεχόμαστε τον Κένταυρο Βριλησσίων, με στόχο μία ακόμα νίκη που θα μας τοποθετήσει στην πρώτη 3άδα, που δίνει μπόνους για την επόμενη φάση των ισχυρών.

Απόλλων: Πατεράκης, Σαράντος, Βασιλείου, Μπαρμπούτης, Βλασσόπουλος, Σπανός, Πολυμένος, Κουσουλής, Λεοντάκης, Καραχάλιος, Ζυγομήτρος.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Γρηγοριάδης Π., Γρηγοριάδης Β., Λουκής, Πρίφτης, Ρίζος Αρης, Χατζής.