ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΧΟΛΑΡΓΟΣ
4 - 1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
8 Νοεμβρίου 2014 - 11:00:00 ΧΟΛΑΡΓΟΥ Β΄ 7

Θέμα νοοτροπίας

Βαριά ήττα για την ομάδα Νέων και υποχώρηση στην 5η θέση της βαθμολογίας. Εχασαν και οι Εφηβοι στο Soccer Link, αφήνοντας όμως καλές εντυπώσεις.


Οι Νέοι του Απόλλωνα χρειάζονται ένα restart, ώστε να επανέλθουν στα καλά αποτελέσματα πριν να είναι πια πολύ αργά. Η ομάδα μας έχει εμφανέστατο πρόβλημα νοοτροπίας.

Πιστεύοντας ότι μόνο με το όνομα (που αποκτήσαμε με πολύ κόπο και φτάνοντας ψηλά κάθε χρόνο) θα παίρνουμε αποτελέσματα, είμαστε πολύ γελασμένοι. Πρέπει όλοι να σοβαρευτούμε, να προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο και να δείξουμε ότι εκτός από μονάδες έχουμε και καλή ομάδα, κάτι το οποίο φάνηκε τις πρώτες αγωνιστικές αλλά στη συνέχεια κάπου χάθηκε.

Στον συγκεκριμένο αγώνα το σκορ σίγουρα μας αδικεί αλλά όχι και το αποτέλεσμα (και οι πολλές απουσίες δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία). Οι αντίπαλοί μας σε τέσσερις επιθέσεις έβαλαν ισάριθμα γκολ, αντίθετα με την ομάδα μας που εκτός από δύο δοκάρια είχε και τρία χαμένα τετ α τετ σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού. Το γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο τερματοφύλακας Καλλιαμπάκος (το έχει ξανακάνει) που είχε περάσει στον αγώνα ως σέντερ φορ!

Αν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι από αυτόν τον αγώνα είναι η προσπάθεια που καταβάλαμε όταν όλα είχαν χαθεί.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Θαλασσέλης, Παπαδόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Πιτσικάλης, Τσεσμελής, Δουλάμης (55′ Καραχάλιος), Βλάχος MVP, Ανδριόπουλος (41′ Αλεξόπουλος), Γογγολίδης, Βλογιαννίτης (62′ Καλλιαμπάκος).

Soccer LinkΠολύ καλό παιχνίδι από τους Εφηβους, που δεν συνοδεύτηκε όμως με το ανάλογο αποτέλεσμα. Ηττα από τον Ατλα με 1-0, με ένα γκολ που δεχθήκαμε 10′ πριν τη λήξη κι ενώ προηγουμένως είχαμε χάσει τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με κύριο εκφραστή τον Αλετρά. Κορυφαίος του αγώνα ο Σκαλτσάς, που έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για την επόμενη αποστολή των Νέων, από κοντά ακολούθησε και ο Κουτσούκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αναγνωστόπουλος, Αλετράς (Μπασμπανάς), Καπότης, Κουτσούκος, Σκαλτσάς, Αλεξανδράκης (Παπακωνσταντής), Θεοδώρου (Χάλαρης), Κουβαρδάς, Χρηστάκης (Παπαγεωργίου), Πετικίδης (Κυριαζής), Γεωργούτσος (Μαρινάγης).