ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ
0 - 2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
12 Απριλίου 2014 - 19:30:00 ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) 1

Περάσαμε στους 8 και… βλέπουμε!

Δύο χρόνια πριν η ομάδα Νέων του Απόλλωνα είχε αποκλειστεί στους «16» από τη Δάφνη στο Παλαιό Φάληρο με 2-1, η σημερινή φουρνιά όμως ήρθε να πάρει φέτος μια άτυπη ρεβάνς και με 2-0, πάλι στο ίδιο γήπεδο, πανηγύρισε δικαιωματικά την πρόκρισή της στις καλύτερες 8 της Αθήνας, με βλέψεις να κάνει το κάτι παραπάνω – θυμίζουμε ότι πέρσι έφτασε ως τα ημιτελικά.


Είναι παιχνίδια που τα κερδίζει όποιος τα θέλει περισσότερο, αυτό είχε η ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη το Σάββατο (12/4) και έδειξε εξ’ αρχής τις διαθέσεις της, με το γκολ του Αλέξη Βλογιαννίτη.

Απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα, ο Απόλλωνας ήταν συμπαγής στην άμυνα και επικίνδυνος κάθε φορά που περνούσε τη γραμμή της σέντρας, έτσι το δεύτερο γκολ με το τρομερό σουτ του Αλεξόδημου Δημαλέξη ήρθε σύμφωνα με τη ροή του αγώνα, θα μπορούσαμε με λίγη προσοχή να είχαμε βάλει και τρίτο.

«Αυτό που χάρηκα είναι ότι σε αυτό το ρόστερ υπάρχουν παιδιά που έχουν ζήσει ενεργά προημιτελικό Παίδων, ημιτελικό Παίδων, φάση των 16 στους Νέους, ημιτελικό και προημιτελικό στους Νέους, δύο ανόδους της αντρικής ομάδας… Τουλάχιστον αξίζει η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τόσα χρόνια και τους ευχαριστεί πολύ όλος ο σύλλογος», λέει ο κόουτς και εκ των υπεύθυνων της ακαδημίας, Αντώνης Ταβερνάρης.

Και προσθέτει: «Με όλες αυτές τις διακρίσεις σε πέντε χρόνια, δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεται κανείς και για τίποτα. Μια χαρά είμαστε και πάμε παρακάτω».

Κάπου εδώ, βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε και τις απίστευτες επιδόσεις της φετινής ομάδας των Παμπαίδων, που ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημά τους με 18 νίκες σε 18 παιχνίδια, έχοντας την καλύτερη επίθεση (110 γκολ!) και την καλύτερη άμυνα (μόλις 5 παθητικό!) σε όλους τους ομίλους! Αυτό που λέμε… coming soon…

Με αποδείξεις, λοιπόν, και όχι λόγια του αέρα, ο Απόλλωνας συγκαταλέγεται πλέον στις δυνάμεις της ΕΠΣΑ, άσχετα αν στην πρώτη ομάδα πήγαν όλα φέτος στραβά και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει, όπως θα έκανε υπό κανονικές συνθήκες, την παραμονή της στην Α’ κατηγορία.

ΣΥΝΘΕΣΗ

1.   Σύρακας
2.   Αρτσάνος
3.   Βλάχος
4.   Κούκος
5.   Παπαγιαννόπουλος
6.   Δημαλέξης
7.   Δουλάμης
8.   Κατσιμεντές
9.   Καλεμάσι
10. Κανδεράκης
11. Βλογιαννίτης
12. Τσαρδινάκης
13. Δήμου
14. Αλεξόπουλος
16. Αλετράς
17. Παπαδόπουλος