ΚΑΜΑΤΕΡΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΚΑΜΑΤΕΡΟ
1 - 2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
7 Μαΐου 2017 - 10:00:00 ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 1

Το όνειρο συνεχίζεται!

Το όνειρο συνεχίζεται… Η ομάδα Παίδων του Απόλλωνα άλωσε το Καματερό και με μεγάλη νίκη έφτασε στους «4» της Αθήνας!


Τα παιδιά του Αντώνη Ταβερνάρη έκαναν πάλι το θαύμα τους και όλους εμάς στην οικογένεια του Απόλλωνα, υπερήφανους! Για άλλη μια χρονιά η ομάδα μας στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΑ θα έχει εκπροσώπηση στην τετράδα της Αθήνας, ας ελπίσουμε μόνο αυτή τη φορά να είναι και η τυχερή και να τη δούμε και στον τελικό!

Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη από το ξεκίνημα, μόνο που είμαστε μαθημένοι σε όλες τις καταστάσεις και δεν «μασήσαμε»! Ισα-ίσα, έπειτα από μια αρχική πίεση των αντιπάλων, ήρθε η απάντηση με δύο γρήγορα γκολ, με τα οποία μπήκαν οι βάσεις για τη σπουδαία νίκη.

Το 0-1 έγινε με κεφαλιά του Ζιγγιρίδη στο 10′, έπειτα από ατομική ενέργεια και σέντρα του Παπαδάκη από δεξιά, ενώ τα τέρματά μας διπλασίασε ο Κρόι στο 15′, με εκπληκτικό σουτ από τα 35 μέτρα, με την μπάλα να καρφώνεται στο «Γ»!

Στο β’ μέρος η αλήθεια είναι ότι πιεστήκαμε, από μία ομάδα ηλικιακά μεγαλύτερη από τη δική μας, όμως πλην μιας εξαιρετικής απόκρουσης του Βασσάλου, η εστία μας δεν απειλήθηκε. Οι γηπεδούχοι απλώς μείωσαν ένα λεπτό πριν τη λήξη, έπειτα από σύγχυση στη μεγάλη περιοχή.

Η ομάδα μας έφτασε στους «4» (από τους 64) της Αθήνας, καταθέτοντας ψυχή και θέληση, εκτός από το δεδομένο της ταλέντο. Και το ενθαρρυντικό είναι ότι πρόκειται για μια φουρνιά που θα είναι και του χρόνου μαζί στην κατηγορία των Παίδων, οπότε τα καλύτερα έρχονται!

Μέχρι του χρόνου, όμως, έχουμε καιρό. Για την ώρα κοιτάμε το άλλο Σ/Κ, που θα παιχτεί ο ημιτελικός με τον Ηρακλή Περιστερίου σε ουδέτερο γήπεδο (λεπτομέρειες προσεχώς, από τη σελίδα μας στο Facebook).

Πάμε γερά, μικροί Απολλωνάρες!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Σαράντος, Μητρόπουλος, Κουστουμπάρδης, Αντωνόπουλος, Κανέλλος, Χριστοδούλου, Κρόι, Ζιγγιρίδης, Κέφης, Παπαδάκης.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Ζαχαρόπουλος (40′), Νικολόπουλος (45′), Νικολαΐδης (50′), Ανδρινόπουλος (55′), Φλουρέντζου (63′), Κιτσόπουλος (69′). Στην αποστολή ήταν και ο Οικονόμου, που δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού.