ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
0 - 0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
7 Δεκεμβρίου 2013 - 09:30:00 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 9

Αλλη μία ισοπαλία, αυτή τη φορά όμως δεν αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Ο Κένταυρος ήταν καλύτερος στα 65’ του αγώνα, η δική μας ομάδα πίεσε μόνο στο τελευταίο 15λεπτο, διάστημα στο οποίο είχε δοκάρι με τον Ηλιάκη και ένα πλασέ του Καλεμάσι από το ύψος του πέναλτι, που πέρασε σύριζα άουτ.

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γρηγόρης Σύρακας, που κράτησε τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις ανέπαφη την εστία του.

«Με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα. Οσοι είναι λίγο αδιάφοροι σε αγώνες να προσπαθήσουν περισσότερο και τα νέα παιδιά που μπαίνουν στην 11άδα να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία τους. Να έχουμε έτσι συνέχεια ανάλογη των τριών τελευταίων χρόνων», λέει ο υπεύθυνος της ακαδημίας και προπονητής των Νέων, Αντώνης Ταβερνάρης.

Και τονίζει: «Το ότι οι Νέοι τροφοδοτούν την ανδρική ομάδα δεν αποτελεί δικαιολογία, έτσι κι αλλιώς ο στόχος αυτός είναι».

ΣΥΝΘΕΣΗ

1.   Σύρακας 9
2.   Μπαχαράκης 6 (50’ Αρτσάνος 6)
3.   Παπαδόπουλος 6
4.   Παπαγιαννόπουλος 9
5.   Πιτσικάλης 8
6.   Καραούζας 6
7.   Γυφτέας 6
8.   Κανδεράκης 6
9.   Δουλάμης 6
10. Αλετράς 6 (40’ Ηλιάκης 8)
11. Καλεμάσι 7

ΕΦΗΒΟΙ (Θουκιδίδειο – 9η αγωνιστική)

Κάνοντας το χειρότερο παιχνίδι τους για φέτος, οι Εφηβοι έχασαν με 7-1 (!) από τον πρωτοπόρο Ηνίοχο. Καλύτερος παίκτης μας ήταν ο τερματοφύλακας Γαβιώτης…

«Υπήρχε αδιαφορία από αρκετούς παίκτες, όπως επίσης και προσωπικές ενέργειες χωρίς να χρειάζονται. Το Εφηβικό είναι ένα τμήμα που προετοιμάζεται για τους Νέους, αλλά με τέτοια παιχνίδια δεν προετοιμάζεις τίποτα!», λέει ο Αντώνης Ταβερνάρης.

Και ακολουθεί… καμπανάκι, από τον προπονητή της ομάδας: «Οι παίκτες που θα ακολουθούν το δικό τους ρυθμό αγώνα, θα δουν το χρόνο συμμετοχής τους να μειώνεται αισθητά… Από τους 14 που χρησιμοποιήθηκαν, οι μισοί φέτος έχουν παίξει με τους Νέους και μάλιστα βασικοί, ενώ οι υπόλοιποι έφτασαν πέρσι στον ημιτελικό Παίδων. Μιλάμε, δηλαδή, για καλούς παίκτες, που απλά το Σάββατο βαριόντουσαν…».

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα μας είχε έρθει 1-1 με τον Ολυμπιακό Ταύρου.

ΣΥΝΘΕΣΗ

1.   Γαβιώτης 8
2.   Βελαώρας (40’ Αρτσάνος)
3.   Τσαρδινάκης
4.   Πιτσικάλης
5.   Κουτσούκος
6.   Κούκος
7.   Συγγρός (40’ Κουτσούμπας)
8.   Σκαλτσάς
9.   Αλετράς
10. Καπότης
11. Καλαϊδής (50’ Κρόι)