ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ
5 - 0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
13 Οκτωβρίου 2013 - 16:00:00 ΙΛΙΟΥ 4
Στατιστικά αγώνα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ
Ομάδες
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
5
Γκολ
0
17' Δούβος
40' Μπουφίδης
45' Τσέλια
67' Τσέλια
78' Τσέλια
Σκόρερς


Δεν ήμασταν εμείς

Δεν ήταν η ομάδα μας αυτή που εμφανίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου το απόγευμα της Κυριακής. Οχι, σίγουρα δεν ήταν. Γιατί ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο, που παλεύει τους αγώνες του μέχρι το τέλος, που έχει γίνει γνωστός σε όλη την ποδοσφαιρική Αθήνα για το πειθαρχημένο του παιχνίδι, ανεξάρτητα αν στο τέλος κερδίζει, χάνει ή φέρνει ισοπαλία.


Εχουμε πει ότι από τις ήττες μαθαίνει κανείς. Πόσο μάλλον μια τόσο νεανική ομάδα σαν τη δική μας, η πιο νεανική σε όλη την Α’ ΕΠΣΑ.

Το μάθημα που πήραμε στο Ιλιον, είναι ότι αν σε αυτό το επίπεδο χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου πρώτα και την πίστη σου στη συνέχεια, αν το παρατήσεις και πετάξεις λευκή πετσέτα, μπορεί ένας έμπειρος και καλός αντίπαλος, όπως ο Ολυμπιακός Λιοσίων, να σε κάνει να φανείς τόσο, μα τόσο μικρός.

Ας ελπίσουμε το πάθημα να έγινε όντως μάθημα. Γιατί σίγουρα δεν απαιτούμε από την ομάδα μας να κερδίζει κάθε παιχνίδι, θα πρέπει όμως πρώτα απ’ όλα οι ποδοσφαιριστές μας να απαιτούν από τους εαυτούς τους να φεύγουν μετά από κάθε 90λεπτο με ψηλά το κεφάλι και έχοντας κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων και των ουδέτερων παρατηρητών.

Ηταν η βαρύτερη ήττα της τελευταίας πενταετίας. Και ναι μεν θέλουμε να την ξεχάσουμε και να την αφήσουμε γρήγορα πίσω μας, παράλληλα όμως καλό θα είναι να παραμείνει χαραγμένη στο πίσω μέρος του μυαλού μας, έτσι ώστε να θυμόμαστε κάθε φορά τις πιθανές συνέπειες όταν εμείς απουσιάζουμε από το γήπεδο. Ας ήταν, λοιπόν, η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.

Να κρατήσουμε και δύο θετικά: την εμφάνιση του 16χρονου Χάρη Γογγολίδη και τη μεγάλη επιστροφή του Φοίβου Κοτσαύτη σε επίσημο παιχνίδι, 8 μήνες μετά το σοβαρό του τραυματισμό. Σιδερένιος Φοίβαρε!

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Κτενιαδάκης
2.   Τζαλαγόνια (37′ Βλάχος)
3.   Παναγιώτου
4.   Γκρέμο
5.   Δημαλέξης
6.   Παππάς
7.   Πέτοβιτς
8.   Λυμπερόπουλος
9.   Παπουτσής
10. Γογγολίδης (54′ Λαζόπουλος)
11. Σεΐτι (54′ Κοτσαύτης Φοίβος)

ΠΑΓΚΟΣ

12. Λαζόπουλος
13. Κοτσαύτης Φοίβος
14. Κοτσαύτης Φίλιππος
15. Λιανός
16. Βλάχος
17. Μαραθός
18. Βλογιαννίτης

Διαιτητής: Καλογερόπουλος Ι. (Δεληθοδωρής, Καραγιαννίδης).