ΠΑΠΑΓΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΠΑΠΑΓΟΣ
0 - 3
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
10 Οκτωβρίου 2015 - 14:30:00 ΠΑΠΑΓΟΥ 3

Εύκολα και στο ξερό

Ούτε από το ξερό γήπεδο, που έγινε… τσιμεντένιο με τη βροχή, ούτε από τον αντίπαλο συνάντησαν προβλήματα οι Παίδες του Απόλλωνα και με το 3-0 επί του Παπάγου «έγραψαν» το 3χ3 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.


Οι δοκιμές συνεχίζονται στο αγωνιστικό τμήμα των Παίδων, που αυτή τη στιγμή αποτελείται από 26 παίκτες και μέχρι το Δεκέμβρη, που θα λήξει η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, θα έχουν γίνει 22. Το τερπνόν, πάντως, συνδυάζεται με το ωφέλιμο, μιας και η διαφορά δυναμικότητας με τους αντιπάλους είναι φανερή.
Στο 3-0 επί του Παπάγου, ο Απόλλων είχε να αντιμετωπίσει το γνωστό γήπεδο με χώμα, τη βροχή που το έκανε χειρότερο αλλά και την απουσία του κόουτς Αντώνη Ταβερνάρη, που είχε υποχρεώσεις με την ανδρική ομάδα. Η νίκη, πάντως, κατακτήθηκε σχετικά εύκολα, με τα γκολ των Ζιγγιρίδη, Οικονόμου και Κανέλλου, με τον Σταύρο Παναγιωτάκη, που κατεύθυνε τεχνικά την ομάδα, να βγάζει πολύτιμα συμπεράσματα για τα παιδιά που αγωνίστηκαν.
ΠΑΠΑΓΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3 (ημίχρονο: 0-1)
(34′ Ζιγγιρίδης, 52′ Οικονόμου, 69′ Κανέλλος)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Πατεράκης, Δερμιτζάκης (36′ Παπαγεωργίου), Κανέλλος, Ανδρινόπουλος, Αντωνόπουλος (36′ Σπανός), Τζορμπατζόγλου (36′ Κουσούνης), Ζιγγιρίδης, Χατζής (36′ Παγώνης), Παπαδάκης (36′ Πάνου), Ζαχάκος, Οικονόμου.