ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
0 - 0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
20 Φεβρουαρίου 2016 - 15:00:00 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 20

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Μετά το «χαστούκι» της περασμένης εβδομάδας από την Κορωνίδα, η ομάδα μας επέστρεψε στα στάνταρ που έχει θέσει από την αρχή του 2016, ήταν δηλαδή ανταγωνιστική, συμπαγής και δεν έφυγε με άδεια χέρια από τα Βριλήσσια.


Με κάποιες εσωτερικές αλλαγές στη σύνθεσή του παρατάχθηκε ο Απόλλων και αυτές είχαν ως αποτέλεσμα να κρατηθεί το μηδέν στα μετόπισθεν (για 4η φορά σε 7 ματς με τον Νίκο Νικολακόπουλο στον πάγκο) αλλά και να περιοριστούν οι κίνδυνοι.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο και «φώναζε» από μακριά ότι η ομάδα που θα πετύχαινε πρώτη γκολ, θα έπαιρνε και τη νίκη.

Δεν τα κατάφερε καμία, παρότι το κυνήγησαν αμφότερες ως το τέλος, και ως εκ τούτου η ισοπαλία χαρακτηρίζεται δίκαιη.

Η ομάδα μας, πάντως, πλησίασε με καλύτερες προϋποθέσεις το γκολ.

Μία μεγάλη ευκαιρία στο α’ ημίχρονο χάθηκε με το πλασέ του Παπουτσή να περνά λίγο άουτ και μία ακόμα μεγαλύτερη στο β’ μέρος, με τον Βλογιαννίτη μέσα στην περιοχή και «φάτσα» με τον τερματοφύλακα να πλασάρει πάνω του.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι απειλούσαν σποραδικά και κυρίως μέσω στημένων φάσεων, στις οποίες πάντως αυτή τη φορά ανταποκριθήκαμε ομαδικώς σωστά.

Ο ένας βαθμός αυτός καθ’ αυτός δεν λέει πολλά. Κρατάμε, ωστόσο, τη σωστή αντίδραση της ομάδας μετά το πατατράκ με την Κορωνίδα και κοιτάζουμε ήδη το επόμενο παιχνίδι, με τον πρωτοπόρο Αθηναϊκό στο γήπεδό μας.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Οικονόμου (78′ Κανδεράκης), Τσεσμελής, Κοτσαύτης, Παναγιώτου, Λισγάρης, Παπουτσής, Γαλανόπουλος, Βλογιαννίτης (89′ Παπαδόπουλος), Μήτρου, Γογγολίδης (86′ Κούρος).