Γρηγόρης Σύρακας: «Στον Ανδρέα, τη μητέρα μου και τη διοίκηση»!

Από τα 14 του, ο Γρηγόρης κάνει το δρομολόγιο Ραφήνα-Κ. Χαλάνδρι-Ραφήνα σχεδόν καθημερινά, έχοντας κολλήσει και αυτός με την ιδέα, τα ιδανικά και την οικογένεια του Απόλλωνα.

Ήδη στο ενεργητικό του έχουν καταγραφεί 72 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, βασικά όμως άπειρες ώρες προπονήσεων, μέσα από τις οποίες δεν εξελίχθηκε μόνο ως τερματοφύλακας, κυρίως όμως ως χαρακτήρας και προσωπικότητα.

Ο «Γκρεγκ» είναι ένα παιδί που πέρασε (ή περνάει, ό,τι προτιμάτε!) μαζί μας τη φάση της ωρίμανσης και όλοι εμείς που τον ζούμε στον Απόλλωνα από μικρό, όπως άλλωστε και όλα τα παιδιά, χαιρόμαστε πάρα πολύ για εκείνον και είμαστε σίγουροι ότι η φετινή άνοδος στην Α’ Κατηγορία, ήταν μόνο το πρώτο από τα επιτεύγματα στη μελλοντική του καριέρα.

Μιλώντας στην κάμερα μετά το νικηφόρο 3-0 επί της Κηπούπολης, ευχαρίστησε πρώτο απ’ όλους τον Ανδρέα Ντούση, τον γυμναστή όλων των τερματοφυλάκων στον Απόλλωνα.

Γρηγόρης Σύρακας & Ανδρέας Ντούσης

Γρηγόρη, περιέγραψέ μας λίγο τα συναισθήματά σου για τη φετινή χρονιά.

Δεν μπορώ να περιγράψω το τι νιώθω, είμαι πολύ χαρούμενος… Είμαι σχεδόν 6 χρόνια στην ομάδα, το περίμενα πως και πως από πέρσι, δεν ήρθε τότε, ήρθε φέτος και πιστεύω ότι είναι καλύτερο, γιατί θα πάρουμε και το πρωτάθλημα.

Που θες να το αφιερώσεις;

Θέλω να το αφιερώσω πιο πολύ στον Ανδρέα Ντούση, που με έκανε αυτό που είμαι τώρα, του χρωστάω πολλά… Αλλά και στη μητέρα μου και στην οικογένειά μου που με έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια που έρχομαι εδώ. Και φυσικά και στη διοίκηση, που μου προσφέρει αυτά που μου προσφέρει.

Μοιραστείτε: