ΑΝΔΡΕΣ: Νέα Ιωνία – Απόλλων 1-0 (vid)

Ο Απόλλωνας στάθηκε εξαιρετικά στην έδρα της διεκδικήτριας του τίτλου Νέας Ιωνίας και άξιζε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Μετά τα Σούρμενα την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα μας κοίταξε στα μάτια έναν ακόμα αντίπαλο που δεσπόζει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και διεκδικεί την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Εκτός από το γκολ στο 13′, σε μία στιγμή αδράνειας και ατυχίας ταυτόχρονα, αφού η μπάλα κόντραρε και δυσκόλεψε το έργο του Καλλιαμπάκου, η Νέα Ιωνία δεν είχε άλλη καθαρή ευκαιρία στο παιχνίδι.

Με πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, ο Απόλλωνας ήλεγξε απόλυτα το ρυθμό και απείλησε πρώτος, με το πλασέ του Ζήση Χαραλάμπους στο 4′ να φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η βολίδα του Οδυσσέα Κούρου στο 56′ σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών, ενώ στο 67′ ο (άψογος, κατά τα άλλα) διαιτητής αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Αγγελόπουλου!

Παρά τα προβλήματά του, με τον Βασίλη Καναλουπίτη να αποχωρεί τραυματίας στο 40′ και με αγωνία περιμένουμε τις εξετάσεις του, ο Απόλλωνας έδειξε για άλλη μια αγωνιστική σούπερ ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Η ομάδα μας κέρδισε το χειροκρότημα και την καθολική αναγνώριση των αντιπάλων για την εικόνα της και μπορεί να έφυγε από το γήπεδο χωρίς βαθμολογικό όφελος αλλά πιστοποίησε την ξεκάθαρη βελτίωσή της σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 1ου γύρου.

Το Σάββατο (2/3, 15:00) φιλοξενούμε τον Αθηναϊκό, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Μπεθάνης (88′ Μακρής), Νούσης (78′ Πρόξενος), Ψάλλας, Καναλουπίτης (40′ Παναγιώτου), Αγκόλλη, Παπουτσής (78′ Βλάχος), Αγγελόπουλος, Κανδεράκης, Χαραλάμπους (88′ Θεοδωρακόπουλος), Κούρος.

Μοιραστείτε: