Ανδρέας Ντούσης

  • Όνομα Ανδρέας Ντούσης
  • Θέση Προπονητής Τερματοφυλάκων
  • Ομάδα Απόλλων Χαλανδρίου
  • Παλαιότερες ομάδες Ελευθερούπολη, ΠΑΟ School Παλλήνης

Ημερομηνία Γέννησης: 04.10.1984

Θέση: Προπονητής Τερματοφυλάκων

Στον Απόλλωνα από: 2014

Ομάδες ως Παίκτης: Γκυζιακός, Καλλιθέα, Αστέρας Ζωγράφου, Χολαργός, Μολαϊκός, Απόλλων Σμύρνης, Αγία Παρασκευή, Εθνικός Αστέρας, Κορωπί, Μανδραϊκός, Εθνικός Πειραιώς, Σπέτσες, ΑΟ Αγγελώνα

Ομάδες ως Προπονητής: Ελευθερούπολη, Παναθηναϊκός Soccer School Παλλήνης, Απόλλων Χαλανδρίου

Με το… κουτάλι έχει φάει τα ελληνικά γήπεδα ο Ανδρέας Ντούσης, αγωνιζόμενος ως τερματοφύλακας σε ομάδες Γ’ και Δ’ Εθνικής, μεταξύ αυτών οι ιστορικοί Απόλλωνας Σμύρνης, Εθνικός Αστέρας και Εθνικός Πειραιώς. Καθώς δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του χωρίς γάντια και δοκάρια, ξεκίνησε στα 28 του να μοιράζει τις γνώσεις του σε νεότερους τερματοφύλακες.

Στον Απόλλωνα Χαλανδρίου ήρθε και… έδεσε το 2014, με προηγούμενους σταθμούς την Ελευθερούπολη και τη Σχολή του Παναθηναϊκού στην Παλλήνη. Οι επιρροές του προέρχονται κυρίως από τον Βαγγέλη Λάππα, έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών τερματοφυλάκων, του οποίου τη δουλειά έχει παρακολουθήσει από κοντά, σε προπονήσεις και σεμινάρια.

Ο Ανδρέας είναι υπεύθυνος για την προπόνηση και εξέλιξη όλων των τερματοφυλάκων του συλλόγου, από τα πιο μικρά τμήματα μέχρι και την πρώτη ομάδα.

Μοιραστείτε: