ΑΕ Περιστερίου – Απόλλων 1-0: Καταφέραμε και χάσαμε

Από το πουθενά βρήκε η ΑΕ Περιστερίου ένα γκολ στο 80’ και πήρε τους τρεις βαθμούς.

1-0 αντί για 0-0, που θα ήταν το πιο δίκαιο βάσει της εικόνας του αγώνα, μόνο που δικαιοσύνη και ποδόσφαιρο είναι δύο έννοιες μάλλον ασυμβίβαστες.

Η πρώτη θέση έγινε οριστικά στόχος απλησίαστος για τον Απόλλωνα, που έχασε δύο φορές φέτος από την ΑΕ Περιστερίου και το ταμπλό αυτό γράφει τελικά, όσο κι αν η πραγματικότητα είναι πως οι αντίπαλοί μας σε… δυόμιση φάσεις σε αυτά τα δύο ματς, μας έβαλαν τρία γκολ.

Μόνο μέσω «στημένων» και πλαγίων άουτ απειλήθηκε η άμυνά μας σε όλο το 90λεπτο, δυο-τρεις φορές πήγε να γίνει αναμπουμπούλα στην περιοχή μας, αλλά ως εκεί.

Από ένα τέτοιο «στημένο», όμως, ήρθε και το μοναδικό γκολ, δέκα λεπτά πριν τη λήξη. Χάθηκε η μπάλα από τα χέρια του τερματοφύλακά μας, απομακρύνθηκε προς στιγμή, αλλά στρώθηκε σε αντίπαλο που με ψαλιδάκι την έστειλε στα δίχτυα.

Γκολ σε χρονικό σημείο που το 0-0 φαινόταν να μην αλλάζει, αν και οι αλλαγές που έγιναν από τον πάγκο μας, είχαν ως σκοπό να τονωθεί επιθετικά η ομάδα μας.

Η οποία βγήκε πολλές φορές με αξιώσεις μπροστά, αλλά στην τελική πάσα ή ενέργεια, πάντα γινόταν κάτι λάθος.

Δεν είναι πάντως ότι δεν προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, ότι δεν το πάλεψαν το ματς – και ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον ’97άρη Δημαλέξη, που έκανε ντεμπούτο σε ντέρμπι και δεν «μάσησε».

Οτι κάτι μας έλειψε, όμως, είναι βέβαιο. Και αυτό θα ψάξουμε να το βρούμε μεταξύ μας.

Όσο τώρα για τις «βλαχομαγκιές» έξω από τα αποδυτήρια, τόσο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου όσο και μετά τη λήξη του αγώνα, ή για τη «φιλοξενία» που μας επιφυλάχθηκε, με το μπουντρούμι που μας έδωσαν και το παγωμένο νερό στα ντους, ας τα χαίρονται κι ας τα καμαρώνουν αυτοί που τα προετοίμασαν – οι πράξεις, άλλωστε, είναι που χαρακτηρίζουν κάθε άνθρωπο και εμείς σε αυτό το επίπεδο δεν θα πέσουμε.

Τίποτα περισσότερο και ο νοών νοείτω.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Γιουσίφ
2.   Μαραθός
3.   Τζαλαγκόνια (81’ Μήτρου)
4.   Κοτσαύτης
5.   Φελέκης
6.   Μανασής
7.   Γιάνκου (59’ Κουφός)
8.   Παππάς
9.   Δημαλέξης
10. Χαμπέρης
11. Αγγελοσόπουλος (72’ Γιαννόπουλος)

ΠΑΓΚΟΣ

12. Κουφός
13. Γιαννόπουλος
14. Γκρέμο
15. Κτενιαδάκης
16. Μήτρου
17. Δούσης
18. Πασακόπουλος

Διαιτητής: Γεωργής.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση