ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Νέοι (1-2) & Παίδες στους ισχυρούς!

Κ18 (1)

Χολαργός – Απόλλων Χαλανδρίου 1-3

Αρκετά καλή εμφάνιση από την ομάδα μας και νίκη επί ενός αντιπάλου που βρισκόταν τρεις βαθμούς μπροστά μας.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Ταβερνάρη παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι στο επίπεδο συνεργασιών, κάτι που τους βοήθησε να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα.

Σημαντικές και οι βοήθειες που προσέφεραν τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο, καθώς προσαρμόστηκαν γρήγορα στο ρυθμό του αγώνα και συνέβαλαν στο να σκοράρουμε άλλες δύο φορές.

Προηγηθήκαμε με διαγώνιο σουτ του Λεοντάκη στο απέναντι «παραθυράκι», με τον Χατζή να διπλασιάζει τα τέρματά μας με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Πολυμένου.

Ο Χολαργός μείωσε με πέναλτι, με τον Απόλωνα να γράφει με εντυπωσιακό τρόπο το τελικό σκορ, αφού η μπάλα πέρασε από τέσσερις παίκτες, με τον Ζυγομήτρο να αξιοποιεί στο δεύτερο δοκάρι την τελική πάσα του Λουκή.

Την επόμενη αγωνιστική υποδεχόμαστε τον Κένταυρο Βριλησσίων, με στόχο μία ακόμα νίκη που θα μας τοποθετήσει στην πρώτη 3άδα, που δίνει μπόνους για την επόμενη φάση των ισχυρών.

Απόλλων: Πατεράκης, Σαράντος, Βασιλείου, Μπαρμπούτης, Βλασσόπουλος, Σπανός, Πολυμένος, Κουσουλής, Λεοντάκης, Καραχάλιος, Ζυγομήτρος.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Γρηγοριάδης Π., Γρηγοριάδης Β., Λουκής, Πρίφτης, Ρίζος Αρης, Χατζής.

Κ18 (2)

Απόλλων Χαλανδρίου – Τριφυλλιακός 2-1

Την 7η νίκη του σε 9 αγωνιστικές σημείωσε το έτερο τμήμα Νέων, με προπονητή τον Παναγιώτη Λυμπερόπουλο, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκριση στη φάση των ισχυρών.

Απέναντι στον Τριφυλλιακό, ο Απόλλωνας είχε τον απόλυτο έλεγχο στο α’ ημίχρονο, αλλά δεν βρήκε δίχτυα, έχοντας δύο δοκάρια και τουλάχιστον τρεις ακόμα κλασικές ευκαιρίες.

Με γκολ του Γκίνι ήρθε το 1-0, από λάθος της άμυνας ισοφαριστήκαμε, αλλά με φουλ επίθεση μέχρι το τέλος δικαιωθήκαμε, με τον Σπηλιωτόπουλο να γράφει το δίκαιο 2-1.

Απόλλων: Παλαιστής, Φόνι, Μακαρέμ, Μαζέτας, Κιτσόπουλος, Ζούπα, Παπαδάκης, Μαγκλάρας, Αλεξανδράκης, Βέρρος, Γκίνι.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Τρουπάκης, Ψυκαράκης Ν., Σταθόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Μοντεσάντος, Καρίμ, Μαντάς.

Κ16

Απόλλων Χαλανδρίου – Αγία Παρασκευή 3-1

Ακόμα μία νίκη για τους Παίδες του Απόλλωνα, 7η στις 8 τελευταίες αγωνιστικές (και μία ισοπαλία).

Ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που είχαν πάρει λιγότερες ευκαιρίες μέχρι τώρα.

Ο Απόλλωνας δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, παρ’ όλα αυτά δεν του στοίχισε και μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει ευρύτερο σκορ.

Στο 20’ ο Χατζής από κόρνερ του Μπατσαλιά έκανε το 1-0, στο 45’ ο Φλουρέντζου με σουτ από πλάγια θέση το 2-0 και στο 65’ ο Μαστόρης με πλασέ από κοντά έγραψε το τελικό 3-1, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μειώσει ενδιάμεσα (55’).

Η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση και κυνηγάει τη 2η, που θα δώσει μπόνους 2 βαθμών στην επόμενη φάση των ισχυρών, όπου έχει οριστικοποιηθεί η παρουσία της.

Απόλλων: Ζαπάντης, Κρομμύδας, Χατζής, Μέντι, Κυριάκου, Λέκα, Νίνος, Λυμπερόπουλος, Μπατσαλιάς, Κάινιχ, Χαραλάμπους.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Φλουρέντζου, Τσαλός, Μαστόρης, Χορν, Χασιώτης, Γεωργακόπουλος.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση