ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Ο απολογισμός του πρώτου μήνα

Κ18 (1)

Μετά το κακό ξεκίνημα, με την απίθανη (όπως εξελίχθηκε το ματς) ήττα στα Μελίσσια με 1-0 αλλά και το εντός έδρας 1-2 από τον Πανερυθραϊκό, άρχισε να στρώνει η κατάσταση.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, η ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη πέρασε «αέρας» με 4-1 από την έδρα της παραδοσιακά δυνατής Κηφισιάς, ενώ το Σάββατο επικράτησε με 4-0 της Δάφνης Αθηνών.

Ζυγομήτρος (20’, 50’), Πολυμένος (30’) και Χατζής (65’) σημείωσαν τα γκολ, σε ένα παιχνίδι όπου ο Απόλλωνας έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Αρχική 11άδα: Βασιλειάδης, Γρηγοριάδης Β., Βασιλείου, Βλασσόπουλος, Μπαρμπούτης, Πολυμένος, Σπανός, Λεοντάκης, Ζυγομήτρος, Γρηγοριάδης Π., Καστής.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Κουσουλής, Σαράντος, Πρίφτης, Ρίζος, Χατζής.

Εκτός έδρας με την Πεύκη είναι το επόμενο ματς για το συγκεκριμένο τμήμα.

«Το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι το ρόστερ, αν και έχει καλούς παίκτες, δεν έχει παίξει τα προηγούμενα χρόνια μαζί. Περνώντας όμως οι αγωνιστικές, πιστεύω ότι θα “δέσουμε” και θα βγει κάτι καλό», σχολιάζει ο κόουτς.

Κ18 (2)

Η ομάδα του Παναγιώτη Λυμπερόπουλου δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό, αφού στις πρώτες 5 αγωνιστικές έχει κάνει το προγραμματισμένο της ρεπό και έχει πάρει δύο ματς άνευ αγώνος, λόγω παραίτησης των αντιπάλων από το πρωτάθλημα (Ηλιούπολη και Φωστήρας Ηλιούπολης).

Στα δύο παιχνίδια που έδωσε, ο Απόλλωνας έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Πολύ καλό στο πρώτο (4-0 τον Αγιαξ Ταύρου), προβληματικό στο δεύτερο: με τρία ατομικά λάθη και ένα αυτογκόλ, διαμορφώθηκε το βαρύ 0-4 από τον Ηλυσιακό.

Αρχική 11άδα: Παλαιστής, Σπηλιωτόπουλος, Παπαθανάσης, Μαντάς, Ψυκαράκης Ν., Νούσης, Βέρρος, Καλημέρης, Παπαδάκης, Μαγκλάρας, Αλεξανδράκης.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Ζούπα, Ψυκαράκης Γ., Μακαρέμ, Ρίζος, Σταθόπουλος, Τρουπάκης.

Το προσεχές Σ/Κ η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Παπάγο.

«Θέλουμε χρόνο για να γίνουμε ομάδα και, πάνω απ’ όλα, να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό», τόνισε ο κόουτς Λύμπε, που για το τελευταίο ματς τόνισε πως «είναι μια ήττα από την οποία μπορεί να προκύψουν θετικά πράγματα για το μέλλον, σε όλα τα επίπεδα».

Κ16

Μετά την ολοκλήρωση 5 αγωνιστικών, η ομάδα μας βρίσκεται στην 6η θέση του 6ου ομίλου, με απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Ξεκινήσαμε με εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Πανερυθραϊκό, ακολούθησε η καθαρά συγκυριακή ήττα με 3-2 από τον Χολαργό, νικήσαμε 1-0 την ΠΑΕ Απόλλωνα Σμύρνης (φαβορί του ομίλου) και 5-1 τον Ατρόμητο Χαλανδρίου (ήταν 2ος εκείνη τη στιγμή), για να έρθει στο πιο πρόσφατο ματς το εκτός έδρας 3-3 με την Κηφισιά.

Σχετικά με το τελευταίο χρονικά παιχνίδι, οι αντίπαλοι είχαν την πρωτοβουλία στο α’ ημίχρονο και σκόραραν δύο φορές (10’, 30’) αλλά ο Απόλλωνας ήταν αποτελεσματικός βάζοντας τρία γκολ: στο 2’ με πλασέ του Χασιώτη, στο 15’ με σουτ του Χαραλάμπους και στο 25’ με διαγώνιο σουτ του Κάινιχ.

Στο 50’ ισοφάρισε σε 3-3 η Κηφισιά και αμέσως μετά είχε δοκάρι για το 4-3, ωστόσο από εκείνο το σημείο ο Απόλλωνας πίεσε ψηλά και είχε τρία δοκάρια (!) και άλλα τρία τετ α τετ!

Αρχική 11άδα: Ζαπάντης, Κωνσταντόπουλος, Κυριάκου, Χατζής, Κρομμύδας, Κοχλιός, Λέκκα, Γεωργακόπουλος, Χαραλάμπους, Κάινιχ, Χασιώτης.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Φλουρέντζου, Μπατσαλιάς, Μέντη, Κωνσταντινίδης, Χορν, Τσούμας.

Επόμενος αντίπαλος για την Κ16, η Δάφνη Π. Φαλήρου (2).

Ευχαριστημένος από την πρόοδο της ομάδας δηλώνει ο προπονητής, Αντώνης Ταβερνάρης: «Εχει γίνει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, με πολύ καλό κλίμα. Το καλό είναι ότι μπαίνουν τα παιδιά στο γήπεδο και δεν φοβούνται κάτι, δίνουν το 100%».

Φούτσαλ (5×5)

Από τα φιλικά παιχνίδια τα δείγματα ήταν θετικά, για να συνεχιστούν και στα επίσημα, όπου η ομάδα μας (που ως γνωστό αγωνίζεται ως Εθνικός Παλλήνης) μετρά ήδη το 2×2.

Τη 2η αγωνιστική (την 1η είχαμε ρεπό) επιβληθήκαμε με 6-1 του Νέου Ικονίου, ενώ την Κυριακή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, επικρατήσαμε εκτός έδρας της άλλης ομάδας της Σαλαμίνας, που συγκαταλέγεται στις δυνατές του πρωταθλήματος, με 4-3. Τα γκολ οι Βαρελάς (2), Μαζέτας και Χατζής.

Ακολουθεί η αναμέτρηση με μία παραδοσιακή δύναμη της Σάλας, τον ΑΣΕ Δούκα, που στα πρώτα του παιχνίδια νίκησε με 13-4 την ΑΕΚ και 10-1 τον Παναθηναϊκό!

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση