ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Τα Απολλωνάκια επιστρέφουν!

Τα Απολλωνάκια επιστρέφουν!

Το ραντεβού της νέας αγωνιστικής περιόδου δόθηκε για την προσεχή Δευτέρα (3/9) και το γήπεδο του Απόλλωνα στο Κάτω Χαλάνδρι θα υποδεχθεί εκ νέου αυτές τις χαρούμενες φατσούλες όλων των ηλικιών, που έρχονται για να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο και να σκορπίσουν στην ατμόσφαιρα τη θετική τους αύρα και αισιοδοξία!

Έτοιμοι είναι και οι προπονητές-παιδαγωγοί τους, με νέα μέλη του τιμ τους Θοδωρή Γκανιάτσο (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ), Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη (τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ), Δημήτρη Τσεσμελή (φοιτητής ΤΕΦΑΑ), με τον Γιώργο Μάρκου (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ) να επιστρέφει τον Οκτώβριο, μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας.

Από τους «παλιούς» συνεχίζουν στην ακαδημία του Απόλλωνα –με αλφαβητική σειρά– οι Πέτρος Αντωνίου, Χρήστος Βλάχος, Μάνος Κανδεράκης, Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, Ανδρέας Ντούσης, Σταύρος Παναγιωτάκης, Αλέξανδρος Παναγιώτου, Λευτέρης Σάμιος, Αποστόλης Τουρούνογλου, με τον Δημήτρη Παπουτσή να επιστρέφει στις πρώτες βοήθειες!

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας, Αντώνης Ταβερνάρης – Γιάννης Γουρδουμπάς και η γραμματέας Ηρώ Τσοπανάκη, θα βρίσκονται από νωρίς τη Δευτέρα στο γήπεδο, περιμένοντας με ανυπομονησία όλα τα παλιά αλλά και τα νέα μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας!

Ευχαριστούμε πολύ, τέλος, τον Σταύρο Ζαζάνη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία ως υπεύθυνος υποδομών της Κορωνίδας, αλλά και τον Παναγιώτη Καλύβα, που έπειτα από 9 χρόνια θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Απόλλωνα από άλλο πόστο.

Καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρονιά!

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση