ΑΚΑΔΗΜΙA: Επιτυχίες παντού!

Με νίκες επί του Γέρακα (3-1), του Παπάγου (3-0), του Τριφυλλιακού (4-0) και στον τελικό κόντρα στην Ελευθερούπολη (4-1 στα πέναλτι), η ομάδα των 2000 που εκπροσώπησε τον Απόλλωνα, κατέκτησε το 3ο Kivotos Cup που διεξήχθη στις 14-17 Απριλίου.

Να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για το πρώτο τμήμα παιδικού της ομάδας μας, σε αντίθεση με τους αντιπάλους που «κατέβασαν» τα αγωνιστικά τους τμήματα.

Αυτό δείχνει και σε πόσο καλό επίπεδο βρίσκονται τα παιδιά που δεν έχουν κερδίσει θέση στο αγωνιστικό μας τμήμα, κάτι βέβαια αρκετά δύσκολο, αν αναλογιστούμε ότι η ακαδημία μας διαθέτει περίπου 100 παίδες!

Και οι Παίδες (μετά τους Νέους) πέρασαν για άλλη μια χρονιά στους «16» της Αθήνας.

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα λόγω απουσιών (υποχρεώσης Μικτής και Προεθνικής, δοκιμές σε ΠΑΕ, τραυματισμούς) και παίζοντας με αντιπάλους μεγαλύτερους ηλικιακά, κατάφεραν να κατακτήσουν και μαθηματικά την πρόκριση, πριν το Πάσχα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα μας ήρθε 2η στον όμιλό της (14 ομάδες), με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα και με απολογισμό 17 νίκες-7 ισοπαλίες-2 ήττες. Με ένα πολύ συμπαγές σύνολο και με πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, ακόμα και στα ντέρμπι.

Σε δύο εβδομάδες τα παιδιά του Αντώνη Ταβερνάρη θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα προημιτελικά, σε εντός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕ Ηρακλείου.

Ελάχιστοι είναι οι σύλλογοι της ΕΠΣΑ που περνάνε και στους Νέους και στους Παίδες, στην τελική φάση.

Θυμίζουμε ότι πριν δύο χρόνια οι ομάδες μας έφτασαν αμφότερες ως τα ημιτελικά και ας ελπίσουμε σε κάτι ανάλογο, ή ακόμα καλύτερο, φέτος!

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση