ΑΝΔΡΕΣ: Απόλλων – Ρουφ 0-0 (vid)

Απέναντι στην ομάδα που προπορεύεται στη βαθμολογία έχοντας υποστεί μόνο μία ήττα σε όλο το πρωτάθλημα (και μία ακόμα στα «χαρτιά»), ο Απόλλωνας ύψωσε ανάστημα και με το δικό του ποδόσφαιρο πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα ψυχολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι, όπως αναμενόταν, είχαν την εδαφική υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες, όμως οι παίκτες μας με αυταπάρνηση, συγκέντρωση και ομαδικό πνεύμα, κατάφεραν να διατηρήσουν το μηδέν.

Τόσο ο Καλλιαμπάκος, που τραυματίστηκε στο 58′, όσο και ο Βασσάλος, που τον αντικατέστησε, τα πήγαν περίφημα κάτω από τα δοκάρια, όπως και όλη η αμυντική τετράδα, με τους Ψάλλα-Αγκόλι ειδικά σε ένα… πρωτοεμφανιζόμενο πλην όμως απόλυτα πετυχημένο δίδυμο στόπερ.

Πολύ τρέξιμο και διάθεση για μάχη έδειξαν όλα τα παιδιά, που δεν φοβήθηκαν το παιχνίδι και ούτε άλλαξαν συνήθειες ως προς τον τρόπο ανάπτυξης.

Η ομάδα μας προσπάθησε και βγήκε ορθολογικά στην επίθεση, δεν μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει τις προϋποθέσεις που της παρουσιάστηκαν στην κόντρα.

Τόσο στο α’ μέρος, σε μια επίθεση 4 vs 2, όσο ειδικά στο β’, που το Ρουφ έπαιρνε περισσότερα ρίσκα όσο περνούσε η ώρα, αν είχαμε καλύτερες επιλογές θα γινόμασταν σίγουρα πιο απειλητικοί.

Το απευθείας φάουλ του Μήτρου στις καθυστερήσεις, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι, ήταν η καλύτερη τελική του Απόλλωνα, που από το 84′ έπαιξε με 10 παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης στον Παπαδάκη.

Με τις δύο κολλητές εμφανίσεις –και τις ισάριθμες ισοπαλίες– κόντρα στα «θηρία» του πρωταθλήματος και με τα αγωνιστικά προβλήματα που υπήρχαν ή και προέκυψαν κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, ο Απόλλωνας απέδειξε ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα για τη συνέχεια της σεζόν.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος (58′ λ.τρ. Βασσάλος), Παπαδάκης, Κουστουμπάρδης (61′ Μήτρου), Ψάλλας, Βλογιαννίτης, Αγκόλι, Σταμάτης (88′ Παπουτσής), Απειρανθίτης, Οικονομόπουλος, Αυγέρης, Αλεξανδράκης (80′ Στεργιώτης).

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση