ΑΝΔΡΕΣ: Απόλλων Χαλανδρίου – Βύρωνας 1-0

Με οχτώ αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Διάνα, παρέταξε τον Απόλλωνα ο Χρήστος Βλάχος.

Υπήρχε η σχετική έλλειψη συνοχής, όμως αυτά που πρώτα περίμενε ο κόουτς να δει ήταν διάθεση, τρέξιμο και προσπάθεια. Στοιχεία που έλειψαν από τους περισσότερους.

Το παιχνίδι κύλησε σε ένα αργό και μονότονο τέμπο, με τον Απόλλωνα να έχει μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά να πασχίζει στο να ανοίξει μία καλά οργανωμένη στην άμυνά της ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στο Κάτω Χαλάνδρι με σκοπό να μείνουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης μέχρι τέλους, κάτι που πέτυχαν.

Το γκολ που έκρινε τελικά την αναμέτρηση ήρθε με δυνατό πλασέ του Πάρη Κουτσογκίλα στο 27′, μέσα από την περιοχή. Ο 18χρονος μέσος ήταν ο τελικός αποδέκτης μιας όμορφης συνεργασίας, με τον Αλεξανδράκη να δίνει την ασίστ.

Ο Βύρωνας στο α’ μέρος έβγαλε μία επικίνδυνη κόντρα στο 15′, με τον Βασσάλο να αποκρούει το πλασέ από πλάγια θέση, ενώ στο επόμενο λεπτό ένα δυνατό σουτ έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του.

Μία κεφαλιά του Αγκόλι στο 10′ που πέρασε άουτ, δύο παράλληλα γυρίσματα του Παγώνη (20′, 29′) τα οποία έδιωξαν οι αμυνόμενοι, η προβολή από κοντά του Κούκου (33′) που «έγλυψε» το δοκάρι και το απευθείας φάουλ του Μήτρου (39′) το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ήταν οι καλές στιγμές του Απόλλωνα.

Με την καλύτερή μας ευκαιρία μπήκαμε στο β’ μέρος, όταν στο 49′ ο Κουτσογκίλας γύρισε την μπάλα στον Παπαδάκη, που πλάσαρε από τη μικρή περιοχή σχεδόν πάνω στον τερματοφύλακα. Το σουτ του Χατζή στο 55′ πέρασε ελάχιστα έξω και κάπου εκεί… σβήσαμε τελείως.

Η επόμενη και τελευταία, ουσιαστικά, απειλητική στιγμή μας καταγράφηκε στο 86′, με τον τερματοφύλακα να βγάζει σε κόρνερ το σουτ από καλή θέση του Οικονομόπουλου, από πάσα του Παγώνη. Δέκα λεπτά πριν, οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ που βγήκε λίγο άουτ.

Το μόνο που κρατάμε από ένα τέτοιο ματς, είναι η πρόκριση. Και σημειώνουμε ότι πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με την πρώτη ομάδα του Απόλλωνα, οι Παπαδάκης, Τζανετής και Αυγέρης.

Την Κυριακή (29/9, 16:30) φιλοξενούμε το δυνατό Χαϊδάρι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Παγώνης, Βλογιαννίτης (46′ Τζανετής), Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Κουτσογκίλας Π. (57′ Αυγέρης), Χατζής (57′ Μπαλαχτσής), Παπαδάκης (61′ Οικονομόπουλος), Αλεξανδράκης.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση