ΑΝΔΡΕΣ: Ρόστερ περιόδου 2018/19 & Φιλικά

Σύσσωμος ο κορμός των ποδοσφαιριστών που πρωταγωνίστησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Αθηνών, και της ιστορικά δεύτερης ανόδου της ομάδας στην Α’, θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Χρήστου Βλάχου και του νέου του συνεργάτη, Πέτρου Αντωνίου, με συμπαραστάτες τον γενικό αρχηγό Φίλιππο Κοτσαύτη και τον φροντιστή Ηλία Μαρέντη που επίσης… ανανέωσαν.

Πιστοί στη φιλοσοφία μας, ακόμα και εν όψει μίας δύσκολης και απαιτητικής σεζόν που ακολουθεί, διατηρούμε πολύ χαμηλά το μέσο όρο ηλικίας (20,7!) και εμπιστευόμαστε απόλυτα τα δικά μας παιδιά. 

Συνεχίζουν (19): Γρηγόρης Σύρακας, Γιάννης Βλάχος, Αλέξης Βλογιαννίτης, Θάνος Κούκος, Ιγνάτιος Αγκόλι, Φώντας Σταμάτης, Μάνος Κανδεράκης, Νίκος Οικονομόπουλος, Στέλιος Μήτρου, Δημήτρης Παπουτσής, Κώστας Ψάλλας, Βαγγέλης Καραούζας, Χάρης Αλεξανδράκης, Φραγκίσκος Στεργιώτης, Κώστας Μπαλαχτσής, Διονύσης Κουστουμπάρδης, Χάρης Γογγολίδης, Μάριος Καλλιαμπάκος, Αλέξανδρος Παναγιώτου.

Από τις πρωταθλήτριες ομάδες Νέων (1 & 2) προωθούνται στο ανδρικό τμήμα τέσσερα παιδιά: Νίκος Βασσάλος, Τάσος Παγώνης, Αλέξανδρος Καλημέρης και Γιάννης Αλεξανδράκης. Επίσης, στο ρόστερ εντάσσονται τα αδέρφια Ερρίκος και Πάρης Κουτσογκίλας, μέλη μέχρι πρότινος της ακαδημίας Coerver.

Αποχωρούν προσωρινά από την οικογένεια του Απόλλωνα έξι δικά μας παιδιά, για τα οποία οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντοτε ανοιχτές: Βασίλης Κούκος, Κωνσταντίνος Κούρος, Άρντι Βεϊζάι, Σταύρος Συγγρός, Βασίλης Αρτσάνος και Μάνος Μαρέντης. Όλοι τους συνέβαλαν σημαντικά στην πορεία πρωταθλητισμού που χάραξε η ομάδα την προηγούμενη διετία και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στους επόμενους προορισμούς τους.

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, με όλους τους ποδοσφαιριστές να περνάνε από εργομετρικές, αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Να σημειωθεί ότι επιτεύχθηκε συμφωνία και από φέτος θα έχει καθημερινή παρουσία στο γήπεδο ο επί χρόνια συνεργάτης της ομάδας, φυσιοθεραπευτής Ιωσήφ Λούβαρης.

Τέλος, έχουν προγραμματιστεί τα ακόλουθα φιλικά: Χαλάνδρι (12/8), Αγία Παρασκευή (18/8), Νέα Ιωνία (25/8), Μικρασιατικός (2/9), Χολαργός (8/9), Διάνα Ηλιούπολης (15/9).

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση