ΑΝΔΡΕΣ: Το καλοκαίρι μπαίνουν οι βάσεις (vid)!

Χαμογελαστά πρόσωπα, τρομερή όρεξη, αισιοδοξία και όλα τα στερεότυπα που συνοδεύουν την έναρξη της προετοιμασίας σχεδόν όλων των ομάδων του κόσμου… απλά στον Απόλλωνα είμαστε τις περισσότερες ημέρες έτσι!

Οι προπονητές Χρήστος Βλάχος και Πέτρος Αντωνίου, βλέπουν πράγματι όλους τους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται απόλυτα στο πρόγραμμα που έχουν εκπονήσει και έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από το βαθμό αφομοίωσης σε όσα ζητάνε, κυρίως από τα νεότερα παιδιά που αυτό το καλοκαίρι ενσωματώθηκαν στο νεανικότερο ρόστερ της Α’ Αθήνας!

Πάνω από την υγεία των αθλητών μας δεν υπάρχει για εμάς κάτι άλλο, έτσι οι παίκτες πέρασαν από λεπτομερείς καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Ακολούθησαν εργομετρικά σε εξειδικευμένο κέντρο, προκειμένου η προετοιμασία να γίνει ακόμα πιο στοχευμένα, πάνω σε πιθανές αδυναμίες και βάσει των συμβουλών του έμπειρου εργοφυσιολόγου και νυν γυμναστή του Ατρομήτου Αθηνών, Γιώργου Πήδουλα.

Εν τω μεταξύ, ματαιώθηκε το φιλικό με την ΑΕ Χαλανδρίου, πού ήταν προγραμματισμένο για τις 12/8, συνεπώς η ανεπίσημη «πρώτη» για τη σεζόν 2018/19 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου, στην έδρα της πολύ δυνατής, φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, Αγίας Παρασκευής.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση