ΑΝΔΡΕΣ: Το ρόστερ της σεζόν 2015-16!

Ο προπονητής Αντώνης Ταβερνάρης και ο άμεσος συνεργάτης του Ξένος Πανουργιάς, κατέληξαν στους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το ρόστερ του Απόλλωνα για την περίοδο 2015-16.

Η φιλοσοφία δεν αλλάζει, η ομάδα θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο στα δικά της παιδιά, έχοντας πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Από τους παίκτες που ολοκλήρωσαν το προηγούμενο πρωτάθλημα συνεχίζουν (12): Φίλιππος Κοτσαύτης, Δημήτρης Τσεσμελής, Μανώλης Μαρέντης, Βασίλης Κούκος, Ευριπίδης Λισγάρης, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Παναγιώτου, Μάνος Κανδεράκης, Θωμάς Γκρέμο, Λάσμπρος Ισμέρης, Δημήτρης Παπουτσής, Δημήτρης Γιαννόπουλος.

Από την ομάδα Νέων προωθούνται/επιστρέφουν (12+1): Χάρης Γογγολίδης, Γιάννης Βλάχος, Βαγγέλης Καραούζας, Γρηγόρης Σύρακας, Μάριος Καλλιαμπάκος, Αλέξης Βλογιαννίτης, Ακίλι Καλεμάσι, Λάμπης Κωνσταντάκης, Αλεξόδημος Δημαλέξης, Νίκος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Κούρος, Ακης Μπαχαράκης + Παναγιώτης Κατσιμεντές (αν πάρει μεταγραφή στην Αθήνα).

Από την ομάδα Παίδων προωθούνται (4): Γεράλντο Κρόι, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Βασίλης Κανέλλος, Χρήστος Οικονόμου.

Μεταγραφές (2): Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, Μπεν Κάργκμπο. Ο «Λύμπε» επιστρέφει στην ομάδα μετά τη σεζόν 2013-14, ενώ ο Μπεν έρχεται από την Αγγλία, όπου έπαιζε σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο.

«Διάλειμμα» από την πρώτη ομάδα θα κάνουν λόγω εξετάσεων οι ’98άρηδες Θάνος Κούκος, Στέφανος Γκάνιας, Σταύρος Συγγρός, Βασίλης Αρτσάνος, Στάθης Θαλασσέλης, Νίκος Κανέλλος, Κων/νος Ανδριόπουλος, ενώ η «μαμά πατρίδα» καλεί τον Μάνο Κτενιαδάκη.

Στους αποχωρήσαντες, πλην του Ακη Φελέκη που ως γνωστό εγκαταλείπει την ενεργό δράση, συγκαταλέγονται οι Δημήτρης Μπρούσαλης, Γιώργος Κυρίτσης και Κων/νος Γυφτέας, τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσφορά τους. Ειδικότερα στον «Μπρου» ευχόμαστε και ό,τι καλύτερο στη νέα του σταδιοδρομία, ως προπονητής.

Με μεταγραφή στην Κ15 του Ατρομήτου αποχωρούν, εξάλλου, οι Διονύσης Κουστουμπάρδης και Γιώργος Κολινιάτης, στους οποίους η διοίκηση εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα τους και να εκπροσωπήσουν την ομάδα μας με τον καλύτερο τρόπο, τόσο αγωνιστικά όσο και σε θέμα συμπεριφοράς.

Εναρξη προετοιμασίας και στόχοι

Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου και ώρα 6 μ.μ. θα ξεκινήσει στο γήπεδο η προετοιμασία της ομάδας, με τον Αντώνη Ταβερνάρη να δηλώνει:

«Πρέπει όλοι να είναι συνεπείς κατά τη διάρκεια της χρονιάς, γιατί με αυτό το ρόστερ θα έχω και απαιτήσεις. Στην πρώτη προπόνηση θα μοιραστεί και ο εσωτερικός κανονισμός.

Να τονίσω ότι για μένα τώρα αναλαμβάνουμε την ομάδα με τον Ξένο και όχι το Δεκέμβρη που πέρασε. Οι στόχοι που δώσαμε στη διοίκηση δεν έχουν σχέση με πέρσι. Πλέον ο Απόλλωνας πιστεύω να έχει τον κορμό του τα επόμενα χρόνια πιο σταθερό και όσοι έχουν διάθεση και μπορέσουν, θα ακολουθήσουν τη ροή της ομάδας, είτε παίκτες είναι είτε προπονητές».

Την Πέμπτη (2/7) καλούνται όλοι οι προαναφερόμενοι παίκτες του νέου ρόστερ να βρίσκονται στο γήπεδο υποχρεωτικά στις 20:30 για ενημέρωση, να πάρουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας και να συμμετάσχουν στο τελευταίο διπλό της περιόδου.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση