ΑΟ Ιλίου – Απόλλων 1-2: Με μαγκιά & τσαμπουκά

2-1 μέσα στο Ιλιον για την ομάδα μας, που δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι βρέθηκε από το πουθενά να χάνει, ούτε από την αποβολή του Φελέκη, με το σκορ στο 1-1.

Με γκολάρες του 15χρονου Πάνου Κομνηνού και του τρομερά φορμαρισμένου Νίκου Κουφού, με διακριθέντες όλους όσοι αγωνίστηκαν, με πάθος και μαγκιά, ο Απόλλωνας… στενοχώρησε πολύ κόσμο την Κυριακή.

Ήταν ένα παιχνίδι κομβικό, κόντρα σε μια ομάδα αήττητη επί πέντε αγωνιστικές και με πολύ ισχυρό κίνητρο.

Όμως οι παίκτες της ομάδας μας δεν «μάσησαν» από το δυναμικό στιλ του αντιπάλου και δεν πανικοβλήθηκαν όταν, χωρίς η ροή του αγώνα να προμηνύει κάτι τέτοιο, βρέθηκαν να χάνουν στο 25ο λεπτό, με ένα γκολ που ήταν δική μας… ευγενική προσφορά.

Με υπομονή, δύναμη όποτε χρειάστηκε και κάτω την μπάλα, «προειδοποιήσαμε» με τη βολίδα του Ευριπίδη Λισγάρη στο οριζόντιο δοκάρι (38’).

Εν τέλει δικαιωθήκαμε με την ισοφάριση στο 42’: μπαλιά του Κουφού στον κενό χώρο στον Κομνηνό και ο μικρός από πλάγια και δύσκολη θέση τρέλανε εμάς και τους αντιπάλους, καθώς με φανταστική λόμπα έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα.

Το παιχνίδι είχε έρθει για τα καλά στα μέτρα μας και στο β’ ημίχρονο κυριαρχήσαμε, την ώρα που ο ΑΟ Ιλίου προσπαθούσε να γίνει απειλητικός αποκλειστικά με μεγάλες μπαλιές, με τη δική μας άμυνα όμως να ανταποκρίνεται εξαιρετικά.

Στο 66’ αποβλήθηκε ο Φελέκης με σωστή δεύτερη κίτρινη κάρτα, έχοντας δει όμως πρώτα μία ανύπαρκτη στο 54’, σε φάση όπου δεν υπήρχε καν φάουλ.

Το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως, ουδόλως φάνηκε: ο Απόλλωνας εξακολουθούσε να είναι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και σε καμία περίπτωση δεν συμβιβάστηκε με το 1-1.

Έτσι, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουφού στο 75’ πήρε κεφάλι στο σκορ και το κράτησε με σχετική άνεση μέχρι το τέλος, καθώς η υπεροχή στη φυσική κατάσταση (ακόμα και με 10) ήταν εμφανής.

Οι αντίπαλοί μας μόνο με «γεμίσματα» έφερναν την μπάλα κοντά στην περιοχή μας, διάθεση όμως για άλλα «δώρα» δεν είχαμε και καθαρίζοντας όλες τις φάσεις, πανηγυρίσαμε στο τέλος μία μεγάλη, 100% δίκαιη και «καρυδάτη» νίκη.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Γιουσίφ
2.   Μαραθός
3.   Φλωκιώτης
4.   Κοτσαύτης
5.   Φελέκης
6.   Μανασής
7.   Παππάς
8.   Λισγάρης
9.   Κομνηνός (83’ Μήτρου)
10. Κουφός
11. Αλεξόπουλος (73’ Χαμπέρης)

ΠΑΓΚΟΣ

12. Χαμπέρης
13. Γκρέμο
14. Μήτρου
15. Αγγελοσόπουλος
16. Γιαννόπουλος
17. Γιάνκου
18. Δούσης

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση