Απόλλων – Αμπελόκηποι 1-0: Νίκη από τα… αποδυτήρια

Νέα νίκη για τον Απόλλωνα, που επικράτησε 1-0 των Αμπελοκήπων. Σκόρερ μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιάννης Παππάς με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νίκου Κουφού.

Κατά διαστήματα καλή εμφάνιση από τον Απόλλωνα, που στο β’ ημίχρονο είχε ευκαιρίες να «τελειώσει» μια ώρα αρχύτερα το ματς.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Απόλλωνας, που από τα… αποδυτήρια πήρε προβάδισμα στο σκορ και έδειξε τις διαθέσεις του.

Παρά τη σαφή εδαφική υπεροχή, πάντως, άλλη σπουδαία ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο από την πλευρά μας δεν σημειώθηκε, αντίθετα κινδυνέψαμε σε μια περίπτωση, όταν ο Κτενιαδάκης απέκρουσε τετ α τετ και ο αρχηγός Φίλιππος Κοτσαύτης έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Βελτιωμένος ο Απόλλων στην επανάληψη, απείλησε αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, πότε όμως ο τερματοφύλακας, πότε η ατυχία και πότε η δική του αστοχία, απέτρεψαν το 2-0, που θα έκανε το φινάλε λιγότερο αγχωτικό.

Τη δεύτερη φορά που οι Αμπελόκηποι πάτησαν την περιοχή μας, στο 75ο λεπτό, έφτασαν μια ανάσα από το 1-1, αλλά ο Φλωκιώτης σαν από μηχανής θεός έσωσε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Χωρίς αμφιβολία, πάντως, μια δίκαιη και καθαρή νίκη για τον Απόλλωνα, σε ένα δυνατό τεστ και απέναντι σε μια ομάδα που δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου στον όμιλο.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Κτενιαδάκης
2.   Τζαλαγκόνια (62’ Γκρέμο)
3.   Φλωκιώτης
4.   Κοτσαύτης
5.   Φελέκης
6.   Μαραθός
7.   Γιαννόπουλος (78’ Μήτρου)
8.   Παππάς
9.   Κομνηνός
10. Χαμπέρης
11. Κουφός (68’ Αγγελοσόπουλος)

ΠΑΓΚΟΣ

12. Λισγάρης
13. Γκρέμο
14. Αλεξόπουλος
15. Γιουσίφ
16. Μήτρου
17. Γιάνκου
18. Αγγελοσόπουλος

Διαιτητής: Ρεσίτης.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση