Απόλλων – Αρης Βύρωνα 2-1: Τρία ποντάκια και Καλό Πάσχα!

Δύο πρόσωπα είχε η ομάδα μας κόντρα στον Αρη Βύρωνα.

Ενώ ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, με δύο γρήγορα γκολ, πολλές ευκαιρίες και καλή μπάλα, υπέστη μια ανεξήγητη καθίζηση στην επανάληψη, ευτυχώς χωρίς κόστος.

Το πρώτο 45λεπτο του Απόλλωνα, ήταν συνέχεια της πολύ καλής του εικόνας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, στο ντέρμπι με τον Ατλα: ρυθμός, φάσεις, συνδυασμοί, πάθος, πίεση, μια ολοκληρωτική εμφάνιση.

Αλλά και πάλι δεν βάλαμε όσα γκολ αξίζαμε, χωρίς υπερβολή οι δύο ομάδες θα έπρεπε να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με ένα σκορ τύπου 4-0 ή 5-0.

Και τα δύο γκολ από τον πρώτο μας σκόρερ, τον 15χρονο Πάνο Κομνηνό. Το 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Χαμπέρης τον έβγαλε με κάθετη πάσα τετ α τετ, ο μικρός πέρασε και τον τερματοφύλακα, για να στείλει την μπάλα στην κενή εστία.

Το 2-0 στο 15ο λεπτό, από έξοχη ενέργεια και παράλληλο γύρισμα του Παπουτσή, με τον «Κόμνη» να τελειώνει με άψογο πλασέ τη φάση.

Παρά το άνετο προβάδισμα, η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, αλλά όχι με την ίδια αποτελεσματικότητα.

Χάθηκαν πολλές και απίστευτες ευκαιρίες από τους παίκτες μας, με συνέπεια να παραμείνει θεωρητικά ανοιχτό το παιχνίδι, αν και η διαφορά των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ήταν χαοτική.

Κάπου χαλαρώσαμε στο β’ ημίχρονο, δεν είχαμε την ίδια ένταση, ούτε στο επιθετικό ούτε στο ανασταλτικό κομμάτι.

Πάλι, πάντως, είχαμε δυο-τρεις καθαρές φάσεις μέχρι το 65’, τότε που αποβλήθηκε αντίπαλος και αντί το αριθμητικό πλεονέκτημα να μας δώσει «αέρα», μάλλον μας μπέρδεψε.

Ο Αρης, βλέποντας την ομάδα μας να αδυνατεί να πετύχει τρίτο γκολ, αναθάρρησε και με «στημένα» έβαζε την μπάλα στην περιοχή μας.

Ο τερματοφύλακάς μας έκανε μια καλή απόκρουση σε απευθείας φάουλ, στην άμυνα όμως χάναμε τις εναέριες μονομαχίες, που δεν απέφεραν κάποια καθαρή φάση στον αντίπαλο, πλην του γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το 2-1 στο 88ο λεπτό, με κεφαλιά σε κόρνερ.

Ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμοί πριν τη διακοπή για το Πάσχα και συνεπώς είμαστε ευχαριστημένοι, έστω κι αν με την εμφάνισή μας στην επανάληψη χαλάσαμε την πολύ καλή εικόνα του πρώτου 45λέπτου.

Πέντε τα παιχνίδια που απέμειναν για τη λήξη του πρωταθλήματος, ισάριθμοι τελικοί, πάμε γερά!

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.  Γιουσίφ
2.  Μαραθός
3.  Φλωκιώτης
4.  Κοτσαύτης
5.  Λισγάρης
6.  Μανασής
7.  Παπουτσής
8.  Παππάς (63’ Αγγελοσόπουλος)
9.  Κομνηνός (49’ Γιαννόπουλος)
10. Χαμπέρης (78’ Αλεξόπουλος)
11. Κουφός

ΠΑΓΚΟΣ

12. Ραούλ
13. Γιαννόπουλος
14. Αλεξόπουλος
15. Κτενιαδάκης
16. Αγγελοσόπουλος
17. Κανδεράκης
18. Γκρέμο

Διαιτητής: Μαχαίρας.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση