Απόλλων – Δάσος Χαϊδαρίου 1-0: Τρίποντο και… καλές γιορτές!

Ο Απόλλωνας έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2011, αφού είχε προηγηθεί και το σημαντικό διπλό στο Ίλιον.

Σκόρερ του 1-0 ο μικρός Πάνος Κομνηνός, που έφτασε τα 9 προσωπικά γκολ, στους πρώτους του τρεις μήνες με την ανδρική ομάδα.

Ζητούμενο για τον Απόλλωνα ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να μην πάει στράφι η νίκη της προηγούμενης εβδομάδας.

Δεν περιμέναμε εύκολο παιχνίδι και δεν ήταν, απέναντι σε έναν αντίπαλο αήττητο για πέντε αγωνιστικές, με νεανική σύνθεση και που, σε αντίθεση με εμάς, δεν είχε απολύτως τίποτα να χάσει.

Εφόσον στο τέλος πανηγυρίσαμε τη νίκη, η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία και θα πάμε έτσι στις γιορτές με καλή ψυχολογία και έναν άκρως θετικό, έως τώρα, απολογισμό.

Με κόντρα τον δυνατό αέρα στο α’ ημίχρονο δεν είχαμε την ανάπτυξη που θέλαμε και παρά την εδαφική υπεροχή, οι φάσεις που βγάλαμε ήταν λίγες.

Σε μια εξ’ αυτών, ο αντίπαλος τερματοφύλακας πρόλαβε τον Κομνηνό σε τετ α τετ. Από την άλλη, το Δάσος είχε δοκάρι με μακρινό σουτ, δείχνοντας διάθεση να παλέψει το ματς.

Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και στο 50’ ανοίξαμε το σκορ: ωραία πάσα του Παππά στον Κομνηνό, ακόμα καλύτερο κατέβασμα και πλασέ από τον τελευταίο, που κάτι τέτοιες φάσεις τις έχει «ψωμοτύρι».

1-0 και αφιέρωση στον προπονητή Γιώργο Αλεξόπουλο, ο οποίος ήταν στην εξέδρα, όντας τιμωρημένος.

Υπό τον έλεγχό μας η αναμέτρηση στη συνέχεια, αλλά το Δάσος στη δεύτερη ευκαιρία του στο ματς είχε και δεύτερο δοκάρι, με κοντινή κεφαλιά στο 65’.

Στα δοκάρια «απαντήσαμε» στο 85’ με τον Αλεξόπουλο (πλασέ σε τετ α τετ, δοκάρι), αλλά νωρίτερα χάθηκαν κι άλλες μεγάλες ευκαιρίες για το 2-0, από Μήτρου, Κομνηνό, Παππά και Χαμπέρη, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να είναι σε καλή μέρα.

Εν κατακλείδι, μια δίκαιη νίκη και τρεις πολύτιμοι βαθμοί, η δουλειά όμως συνεχίζεται, αφού τίποτα απολύτως δεν έχει κερδηθεί ακόμα και το πρωτάθλημα έχει πολύ «ψωμί».

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Γιουσίφ
2.   Τζαλαγκόνια
3.   Φλωκιώτης (35’ λ.τρ. Χαμπέρης)
4.   Κοτσαύτης
5.   Λισγάρης
6.   Μανασής (70’ Κουφός)
7.   Γιαννόπουλος (60’ Μήτρου)
8.   Μαραθός
9.   Κομνηνός
10. Παππάς
11. Αλεξόπουλος

ΠΑΓΚΟΣ

12. Χαμπέρης
13. Γκρέμο
14. Μήτρου
15. Κτενιαδάκης
16. Αγγελοσόπουλος
17. Γιάνκου
18. Κουφός

Διαιτητής: Μπάικας.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση