Απόλλων – Δάφνη Αθηνών 2-2: Πιαστήκαμε κορόιδα

Ήταν πολλά τα λάθη που κάναμε και τα πληρώσαμε πανάκριβα, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι εντός κι εκτός γραμμών, με αποκορύφωμα την απόπειρα οπαδού (;) της αντίπαλης ομάδας να χτυπήσει τον δικό μας πρόεδρο με… σφυρί!

Ναι, το είδαμε κι αυτό, σε ένα παιχνίδι Γ’ κατηγορίας και χωρίς μάλιστα να υπάρχει κανένα προηγούμενο μεταξύ των δύο ομάδων.

Η εντός του γηπέδου σύρραξη, μεταφέρθηκε και στην εξέδρα, όταν κάποιος ανεγκέφαλος, που είχε μαζί του σφυρί (!!!), επιχείρησε να χτυπήσει στο κεφάλι τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Αντώνη Μαραγκουδάκη.

Ευτυχώς τον πρόλαβαν και δεν είχαμε τίποτα δυσάρεστα, δυστυχώς όμως πρόλαβε και ο ίδιος και έφυγε από το γήπεδο (όχι όμως και κάποιοι «περίεργοι» και ιδιαιτέρως εύσωμοι τύποι, που σίγουρα δεν είναι φίλαθλοι της Δάφνης…), πριν έρθει η αστυνομία…

Όλα ξεκίνησαν μέσα στο γήπεδο και με τη λήξη του ημιχρόνου, όταν απρόκλητα (όπως αναφέρεται και στο Φ.Α.) ο αντίπαλος τερματοφύλακας χτύπησε πισώπλατα τον προπονητή μας, Γιώργο Αλεξόπουλο.

Εκεί, δυστυχώς, «τσιμπήσαμε» και ήταν μία από τις πολλές φορές μέσα στο ίδιο απόγευμα που πιαστήκαμε κορόιδα. Στη συμπλοκή συμμετείχαν και δικοί μας ποδοσφαιριστές, ο διαιτητής απέβαλλε δύο από κάθε ομάδα και με το σκορ στο 1-1 βγήκαμε να παίξουμε 9 εναντίον 9 στην επανάληψη.

Κορόιδα είχαμε πιαστεί ήδη στο α’ μέρος, όταν μπήκαμε κοιμισμένα, δεν βλεπόμασταν για την ακρίβεια και σε «στημένο» λειτουργήσαμε λάθος, δεχόμενοι το 0-1 στο 10’.

Άργησε πολύ να ανεβάσει ρυθμούς η ομάδα μας, που είχε και την ατυχία να παίξει για περίπου ένα 20λεπτο με 10 παίκτες, λόγω του τραυματισμού του Κομνηνού (σε εκτός φάσης και… εκτός λογικής μαρκάρισμα).

Ο μικρός είχε χάσει μια καλή ευκαιρία λίγο πριν εγκαταλείψει οριστικά το ματς, αυτή ήταν και η μοναδική που είχαμε, πριν την ισοφάριση του 42ου λεπτού, με τον Φελέκη να πλασάρει σε κενή εστία, έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Παππά.

Περίεργο το δεύτερο 45λεπτο, με πολλούς κενούς χώρους, αλλά και τον παράγοντα κούραση να παίζει σημαντικό ρόλο.

Η ομάδα μας πατούσε πολύ καλύτερα στο γήπεδο, είχε δοκάρι με τον Φελέκη στο 60ό λεπτό κι εν τέλει προηγήθηκε με τον ίδιο παίκτη στο 66’. Ο εκ των αρχηγών μας άλλαξε υπέροχα την μπάλα με τον Παππά, βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον Απόλλωνα μπροστά στο σκορ.

Καθώς, όμως, ήταν η μέρα που λειτουργήσαμε συνολικά χωρίς μυαλό, όχι μόνο δεν καθαρίσαμε τη νίκη στις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν στη συνέχεια, αφού ελέγχαμε πλήρως το ρυθμό, αλλά προσφέραμε στον αντίπαλο και την ισοφάριση, στο 86ο λεπτό, σε χρονικό σημείο δηλαδή που με το σκορ εύθραυστο, κάθε λάθος μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Από ένα τέτοιο ξεκίνησε η αντεπίθεση, λάθος τοποθετημένη και «ανοιχτή» ήταν και η άμυνά μας, κοροϊδίστικο γκολ και 2-2.

Στο 90’ χάσαμε «χρυσή» ευκαιρία με τον Αγγελοσόπουλο για το 3-2, είπαμε όμως, ήταν η μέρα που όλος ο Απόλλωνας πιάστηκε κορόιδο – εντός κι εκτός γραμμών.

Από δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς, κόντρα σε ομάδες θεωρητικά αδιάφορες που ήρθαν και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, πολλές ή λίγες, πήραμε μόνο 1 βαθμό.

Ερχεται και τρίτο με την εκ των ουραγών Ιεράπολη, ήδη πάντως η χαρά και η περηφάνια που νιώσαμε πριν δυο βδομάδες στο Χολαργό, έχει αναμφίβολα δώσει τη θέση της στον προβληματισμό.

Που είναι και πολύ εντονότερος πλέον, γιατί δεν έχει να κάνει καθαρά και μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Γιουσίφ
2.   Τζαλαγκόνια
3.   Φλωκιώτης
4.   Κοτσαύτης
5.   Φελέκης
6.   Μανασής (65’ Γκρέμο/89’ Μήτρου)
7.   Μαραθός
8.   Λισγάρης
9.   Κομνηνός (46’ Αγγελοσόπουλος)
10. Χαμπέρης
11. Παππάς

ΠΑΓΚΟΣ

12. Αγγελοσόπουλος
13. Γιαννόπουλος
14. Αλεξόπουλος
15. Κτενιαδάκης
16. Γιάνκου
17. Γκρέμο
18. Μήτρου

Διαιτητής: Τσαγκάρης.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση