Γαλανόπουλος: Ολοι μαζί για το καλό της ομάδας

Από τους μεγαλύτερους σε ηλικία, πλέον, παίκτες της ομάδας, ο 26χρονος Γιώργος Γαλανόπουλος θα ηγηθεί των προσπαθειών του Απόλλωνα και φαίνεται να έχει αντιληφθεί πλήρως το ρόλο του.

Ο «Γαλανό», που ήδη προπονείται ατομικά για να βρεθεί σε όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση πριν την επίσημη πρώτη, άνοιξε την καρδιά του στο apollonhalandriou.gr.

«Είναι δύσκολη χρονιά χωρίς τον Φίλιππο Κοτσαύτη με το 4, αλλά θα παλέψει όλη η ομάδα για το καλύτερο. Ο Απόλλωνας Χαλανδρίου πρέπει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Αθηνών, για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει όλοι οι παίκτες να καταλάβουμε πως μόνο μέσα από τη δουλειά στην προπόνηση και το δέσιμο μεταξύ μας μπορεί να γίνει αυτό.

Εχουμε καινούργιο προπονητή και κάποια νέα παιδιά από την ακαδημία, συν δυο-τρεις μεταγραφικές προσθήκες, και θα πρέπει όλοι μαζί να συγκεντρωθούμε στους στόχους του συλλόγου και να δουλέψουμε για να τους εκπληρώσουμε.

Εχουμε δίπλα μας τη διοίκηση για ό,τι χρειαστούμε και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για τον Απόλλωνα και έτσι θα έρθει το αποτέλεσμα.

Καλή χρονιά και υγεία σε όλους!».

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση