Ετσι γιορτάζει ο Απόλλων Χαλανδρίου!

Πάνω από 500 φίλοι της ομάδας, γονείς και παιδιά των ακαδημιών, έδωσαν το παρών και χειροκρότησαν τα τμήματα όλων των ηλικιών που «παρέλασαν» μπροστά τους, όπως επίσης την πρώτη ομάδα που έδωσε φιλικό με τους All Stars, ποδοσφαιριστές δηλαδή που φόρεσαν τη φανέλα του συλλόγου την τελευταία 20ετία.

Η βραδιά κορυφώθηκε με τη βράβευση των περσινών επιτυχόντων στις ανώτατες σχολές, του δημοσιογράφου Γιάννη Τεριλίδη και της πρωταθλήτριας Αθήνας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ομάδα Παίδων του Απόλλωνα.

Τα περισσότερα φώτα, ωστόσο, έπεσαν στον αρχηγό Φίλιππο Κοτσαύτη, που έπειτα από μια γεμάτη 20ετία προσφοράς στο σύλλογο, εγκαταλείπει την ενεργό δράση. Οχι όμως και την ομάδα, αφού ανακοινώθηκε ότι πλέον καταλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού!

«Αποτελεί μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίσω να υπηρετώ το σύλλογο που τόσο αγάπησα, από μία τέτοια νευραλγική και κομβική θέση», δήλωσε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ την ομάδα για τη σημερινή βραδιά, κυρίως όμως τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου όλα αυτά τα χρόνια, για τις στιγμές που περάσαμε μαζί και τα συναισθήματα που βιώσαμε. Αποχωρώ γεμάτος από τους αγωνιστικούς χώρους, με ψηλά το κεφάλι και προπαντός όρθιος».

Την τιμητική πλακέτα στον Φίλιππο Κοτσαύτη παρέδωσε εκ μέρους του συλλόγου ο πρώην γενικός αρχηγός και νυν τεχνικός διευθυντής Βαγγέλης Ξυπολιτίδης, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι έβαλαν την υπογραφή τους στη φανέλα με το νούμερο 4 και τη χάρισαν στον «καπιτάνο», σε μία ακόμα συγκινητική στιγμή της βραδιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκε αεροφωτογράφιση με drone, με μικρούς και μεγάλους να σχηματίζουν το όνομα Απόλλων Χαλανδρίου στο γήπεδο, ενώ το πάρτι μετά τις βραβεύσεις κράτησε μέχρι… πρωίας.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση