ΕΦΗΒΟΙ: Νέα νίκη στο Respect Cup

Επειτα από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, μεταξύ δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων, ο Απόλλων επιβλήθηκε των Σουρμένων με 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή ανάπτυξη αλλά στα τελειώματα έβρισκαν μπροστά τους τον Καλλιαμπάκο στο πρώτο ημίχρονο και τον Βασσάλο στο δεύτερο.

Ο Μάριος, μάλιστα, χρειάστηκε να αποκρούσει και πέναλτι στο 30′ (το δεύτερο φέτος) για να κρατήσουμε το μηδέν πίσω.

Ο Βαγγέλης Συγγρός, από τη δική μας πλευρά, δεν αστόχησε από τα 11 βήματα σε πέναλτι που κερδίσαμε στο 35′, με τον Κωνσταντάκη στο 40′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας μας με ωραία γυριστή κεφαλιά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες των Σουρμένων προσπάθησαν να σκοράρουν αλλά, όπως είπαμε, ο Βασσάλος συνέχισε την πολύ καλή δουλειά του Καλλιαμπάκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αδέρφια Καραούζα αποσύρθηκαν τραυματίες και για 5 λεπτά η ομάδα μας χρειάστηκε να παίξει με 10 παίκτες. Ευχόμαστε και στους δύο ταχεία ανάρρωση.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος (Βασσάλος), Χρηστάκης, Κουβαρδάς (Ζενελάι), Καραχάλιος, Θεοδωρακόπουλος, Καραούζας Παντ., Γεωργούτσος, Συγγρός Β., Κωνσταντάκης, Καραούζας Παναγ., Αλεξανδράκης.

Για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα μας είχε κερδίσει με 5-0 τον Χαραυγιακό στο γήπεδο της Ηλιούπολης, με τέσσερα γκολ του Κωνσταντάκη και ένα του Β. Συγγρού (με πέναλτι).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καρτσακλής, Παπακωνσταντής (Ζενελάι), Τσιτούρας, Δημάκης, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Νικολαΐδης (Γεωργίου), Συγγρός Β., Κωνσταντάκης, Κρόι (Κρητικάκης), Νικολόπουλος.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση