Ο Πέτρος Λιανός στον Απόλλωνα

Από τον ΑΟ Στυλίδας, πρωταθλήτρια ομάδα της Φθιώτιδας, έρχεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα.

«Βρήκα τρομερό κλίμα, ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή από τα παιδιά. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας», λέει ο Πέτρος, που δεν ξέχασε και την προηγούμενη ομάδα του: «Εύχομαι ό,τι καλύτερο, και πάλι πρωταθλητές φέτος».

Ο Πέτρος θα πλαισιώσει τους Μανώλη Κτενιαδάκη και Νικολάι Μλαντένοφ, στην τριάδα των τερματοφυλάκων του Απόλλωνα, εν όψει του πολύ δύσκολου πρωταθλήματος της Α’ Αθήνας, στο οποίο ως γνωστό η ομάδα μας θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Who is who

Ο Πέτρος Λιανός γεννήθηκε στις 20/4/1995 και από μικρός ήταν βασικός στη Μικτή Φθιώτιδας σε όλα της τα τμήματα, μέχρι και πέρσι, που επιλέχθηκε και για τη Μικτή 6ης Περιφέρειας (Βοιωτία-Φθιώτιδα-Φωκίδα-Ευρυτανία).

Ξεκίνησε από το 2003, από τις ακαδημίες του Προμηθέα, στην ανδρική ομάδα του οποίου πήρε τις πρώτες του συμμετοχές σε ηλικία 14 ετών (στο πρωτάθλημα Α’ Φθιώτιδας).

Το 2010 πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Στυλίδας (Α1 Φθιώτιδας), όπου έμεινε τρεις αγωνιστικές περιόδους, κατακτώντας αντίστοιχα την 5η, την 3η και την 1η θέση στο τοπικό πρωτάθλημα.

Πέρσι με την ομάδα του σχολείου του ήρθαν 3οι στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ το 2010 εκπροσωπώντας την ομάδα της Αρσεναλ στην Ελλάδα, κατέκτησαν τη 2η θέση σε τουρνουά στο Λονδίνο.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση