Παίκτης του μήνα: Γιάννης Βλάχος οέ οέ οέ!

Η ομάδα μας άφησε πίσω της έναν ακόμα καλό (και αήττητο) μήνα, η απόδοση αρκετών παιδιών κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, όμως εκείνος που στο νήμα ξεχώρισε ήταν ο Γιάννης Βλάχος, καθώς δεν ήταν μόνο στα παιχνίδια εξαιρετικός αλλά και στις προπονήσεις, κάτι που μετράει πολύ για την τελική επιλογή.

Ο Γιάννης (γεννηθείς το 1997), όπως και οι περισσότεροι άλλωστε της πρώτης ομάδας, προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Απόλλωνα.

Ενα παιδί-διαμάντι, που εδώ μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, και όχι μόνο. Σοβαρός, ισορροπημένος, καλλιεργημένος, δουλευταράς και πολύ, μα πολύ ταλαντούχος, με ό,τι καταπιάνεται, όχι μόνο με το ποδόσφαιρο.

Με 11/11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (οι 10 ως βασικός), αποτελεί σημείο αναφοράς για τη σταθερότητά του, τα ανεβοκατεβάσματά του στη δεξιά πλευρά, τις τεχνικές του αρετές, την αυταπάρνηση και την αυτοθυσία του.

Παίκτης συνόλου, χαμηλών τόνων, μετρημένος, αν και φέτος… εκδηλώνεται λίγο περισσότερο – και είναι κάτι που λατρεύουμε!

Ειδικά για το Νοέμβριο, έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με τον Ιάσονα (3-0), ανταπεξήλθε σε διπλό ρόλο στην Ελευθερούπολη (0-0), έβγαλε την ασίστ για το νικητήριο γκολ με την Κορωνίδα (2-1) και ήταν καλός και στο τοπικό ντέρμπι με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου (1-1)…

Ο «Χουανφράν» (και στο στιλ που αγωνίζεται και εμφανισιακά μοιάζει πολύ με τον δεξιό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης), στέλνει το μήνυμά του μέσω του apollonhalandriou.gr:

«Είναι τιμή που αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου και κίνητρο για ν’ αγωνιστώ περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι το καλό κλίμα και η σκληρή δουλειά των συμπαικτών μου θα φανούν κι άλλο στη συνέχεια. Πάμε Απολλωνάρα!!!».

Τιμή δική μας και καμάρι μας να διαθέτουμε τέτοια παιδιά στις τάξεις μας…

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Γιάννη, αλλά και σε όλους τους παίκτες της ομάδας, που έχουν διαγράψει ως τώρα μία πορεία που μάλλον κανένας δεν περίμενε…

Πάμε Απολλωνάρα!

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση