Παίκτης του μήνα: Δεν κρατιόταν τον Μάρτιο ο Στελάρας!

«Παίκτης του μήνα» για τον Μάρτιο, και μάλλον… άνευ συναγωνισμού, αναδείχθηκε ο Στέλιος-Φανούρης Μήτρου, ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά κερκίδας και αποδυτηρίων.

Ο 24χρονος Στέλιος, γεννημένος σχεδόν… μέσα στο γήπεδο του Απόλλωνα, συγκαταλέγεται χωρίς αμφιβολία στη λίστα με τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές που πέρασαν ποτέ από τον σύλλογο.

Με τεχνική κατάρτιση πολύ ανώτερων κατηγοριών, έκρηξη και σπάνια ευχέρεια στο σκοράρισμα, εάν ο ίδιος το επεδίωκε και οι συνθήκες το επέτρεπαν, θα μπορούσε να παίξει πολύ ψηλά.

Ηδη φέτος σε 23 συμμετοχές έχει φτάσει τα 12 γκολ, όσα ακριβώς έβαλε και την περσινή αγωνιστική περίοδο, με τα 3 εξ’ αυτών να σημειώνονται τον Μάρτιο.

Με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε στο ντέρμπι με τον Αγιαξ Ταύρου (1-1), με κεφαλιά και πλασέ άνοιξε τον δρόμο για το διπλό στη Λαύρα Αργυρούπολης (3-1).

Από δική του παράλληλη μπαλιά, επίσης, προήλθε το αυτογκόλ αντιπάλου στο 2-2 με τον Αστέρα Ζωγράφου, ενώ στο 45λεπτο που αγωνίστηκε με τα Μελίσσια (2-2), ήταν ο παίκτης που ταλαιπώρησε περισσότερο τους φιλοξενούμενους.

«Αφιερωμένο σε όλη την ομάδα», αρκέστηκε να δηλώσει ο Στέλιος για το βραβείο που παρέλαβε διά χειρός του τεχνικού Χρήστου Βλάχου, χωρίς να θέλει να προσθέσει περισσότερα.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν από τους πιο προσγειωμένους και σεμνούς χαρακτήρες μέσα στην ομάδα, σαν τον αδερφό του, Δημήτρη, που έχει και εκείνος τιμήσει τη φανέλα του Απόλλωνα, όπως έκαναν στο παρελθόν κι άλλοι επίλεκτοι «Βραζιλιάνοι» – έτσι μας αρέσει εμάς να αποκαλούμε τα παιδιά από τον γειτονικό καταυλισμό των Ρομά.

Ηταν η πρώτη βράβευση για το «10 το καλό» του Απόλλωνα και αν συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό, σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία!

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ – ΣΕΖΟΝ 2017-18
Σεπτέμβριος: Θάνος Κούκος
Οκτώβριος: Νίκος Οικονομόπουλος
Νοέμβριος: Φώντας Σταμάτης – Νίκος Οικονομόπουλος
Δεκέμβριος: Ιγνάτιος Αγκόλι
Ιανουάριος: Αλέξανδρος Παναγιώτου – Κώστας Ψάλλας
Φεβρουάριος:
Διονύσης Κουστουμπάρδης
Μάρτιος: Στέλιος Μήτρου

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση