Παίκτης του Μήνα: Οικονομόπουλος… για χίλιους λόγους!

Αν και για λίγο πάνω από ένα χρόνο στην ομάδα, είναι από τα πλέον αγαπητά παιδιά στα αποδυτήρια του Απόλλωνα.

Χαρακτήρας-διαμάντι, δουλευταράς, πεισματάρης και από τα σέντερ φορ που αποτελούν μπελά για κάθε αμυντικό, με το δυναμισμό του και την ένταση που βγάζει σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού του.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος σημείωσε 9 γκολ πέρσι και φέτος έχει ήδη φτάσει τα 4, αφού μπήκε «ζεστός» και στο Νοέμβριο, σκοράροντας στο 1-0 επί της Λαύρας.

Με τους Αμπελόκηπους ήταν εκείνος που ξεκλείδωσε το ματς (μία γκολ κι ένα ασίστ για το 2-0), με τη Χρυσούπολη (4-0) άνοιξε κι έκλεισε το σκορ, ενώ ήταν από τους διακριθέντες και στην ήττα από τον Αγιαξ Ταύρου.

Οσοι τον ζουν από κοντά στις προπονήσεις, ξέρουν ότι ο 24χρονος επιθετικός έχει πολλά ακόμα να δώσει στους αγώνες. Στην πραγματικότητα, δεν έχει ακόμα καν πλησιάσει το ταβάνι του. Τα προσόντα του, η αγωνιστικότητά του και η θέλησή του, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι φέτος θα είναι η χρονιά του!

Μετρημένος και στις δηλώσεις του στο apollonhalandriou.gr, ο Νίκος είπε για τη βράβευσή του:

«Το βραβείο του Καλύτερου Παίκτη του μήνα πηγάζει κυριολεκτικά από την ομάδα, που μέσα από τις προπονήσεις και τον υγιή ανταγωνισμό της σε κάνει να προπονείσαι σκληρά!

Γι’ αυτό και θα ήθελα να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου, που βοηθάνε καθημερινά στο να φτάσουμε παρέα τους ομαδικούς και ατομικούς στόχους που έχουμε θέσει!

Οσο για την ομάδα, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Το πρωτάθλημα για εμάς τώρα αρχίζει, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Πιστεύω πολύ στη δουλειά που γίνεται και στους συμπαίκτες μου κι είμαι σίγουρος πως η συγκομιδή μας στο τέλος θα μας χαροποιήσει όλους».

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ – ΣΕΖΟΝ 2017/18

Σεπτέμβριος: Θάνος Κούκος
Οκτώβριος: 
Νίκος Οικονομόπουλος

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση