Παίκτης του μήνα: Ολη η ομάδα!

Χωρίς ήττα κύλησε και ο Απρίλιος για τον Απόλλωνα: νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου (2-0, εκτός), ισοπαλία με το πρωτοπόρο Παλαιό Φάληρο (1-1, εντός), εντελώς πλασματική ισοπαλία με τον Αστέρα Ζωγράφου (0-0, εκτός) και νίκη επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης (3-1).

Σε αυτά τα παιχνίδια δεν ξεχώρισε μόνο ένας παίκτης… ξεχώρισε το σύνολο!

Το ομαδικό πνεύμα, που έχει φέρει τον Απόλλωνα σε θέση που κανείς δεν πίστευε πριν αρχίσει η χρονιά, το τρομερό κλίμα στα αποδυτήρια, οι σχέσεις μεταξύ όλων των παικτών, του τεχνικού τιμ και όσων ζουν από πολύ κοντά το μαγικό φετινό ταξίδι.

Παίκτες του μήνα, λοιπόν, είναι και οι 25 του ρόστερ! Και περισσότερο απ’ όλους, εκείνοι που έχουν το λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Γιατί είναι αυτοί που στηρίζουν ανιδιοτελώς και με πάθος το οικοδόμημα, αυτοί που κάνουν καλύτερους τους συμπαίκτες τους – και ταυτόχρονα γίνονται και οι ίδιοι καλύτεροι, προκαλώντας ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή τους.

Για τη βράβευση όλης της ομάδας, μίλησαν στο www.apollonhalandriou.gr οι τρεις αρχηγοί…

Γιώργος Γαλανόπουλος: Προσπαθούμε καθημερινά στις προπονήσεις να δίνουμε το 100%. Κάτι που αποτυπώνεται και στο γήπεδο, γεγονός που μας κάνει να παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στον όμιλο. Είμαστε η καλύτερη ομάδα κι είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Πιστεύω πως θα κερδίσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια και αν χρειαστεί να πάμε σε αγώνα μπαράζ, θα κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, σε οποιοδήποτε γήπεδο χρειαστεί να παίξουμε. Το βραβείο το αφιερώνουμε στους προπονητές μας, που καθημερινά δίνουν σκληρό αγώνα, έτσι ώστε να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Παναγιώτης Λυμπερόπουλος: Η βράβευση μας ανεβάζει την ψυχολογία και μας ενώνει ακόμα περισσότερο, για τους δύο τελικούς που απέμειναν, ή τρεις αν πάμε σε μπαράζ. Επίσης, γίνεται για να καταλάβουμε όλοι ότι έχουμε φτάσει εδώ με την αξία μας και την προσπάθειά μας, όλοι οι παίκτες, ανεξάρτητα με το χρόνο που έχει παίξει ο καθένας. Ολοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους για τη φετινή πορεία. Ελπίζω, μιας και φτάσαμε στην πηγή, να πιούμε και νερό… Πάντα, όμως, με τον δικό μας τρόπο!

Μάνος Κανδεράκης: Πριν από 4-5 χρόνια, όταν είχα πρωτοανέβει στην αντρική, θυμάμαι παίκτες-σημαίες για την ομάδα να λένε στα αποδυτήρια ότι είμαστε τυχεροί που ανήκουμε σε αυτή τη φουρνιά του Απόλλωνα και που όλοι θα μας θυμούνται για την back to back άνοδο. Ετσι κι εγώ τώρα, όντας λιγάκι πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος μέσα στην ομάδα, ως ένας εκ των αρχηγών, νιώθω πολύ τυχερός που έχω αυτούς τους συμπαίκτες και που πάμε όλοι μαζί να γράψουμε ακόμα πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, σε βάθος χρόνου! Η τρέλα που κουβαλάμε όλοι, μας έχει φτάσει ως εδώ και πιστεύω πως και για τα επόμενα χρόνια προμηνύονται καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα! Εχουμε κι έναν τρελό πρόεδρο που πρέπει συνεχώς να τον βομβαρδίζουμε με χαρές… τι να κάνουμε;;!!!

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος: Γιώργος Γαλανόπουλος – Βασίλης Κούκος
Οκτώβριος: Μάνος Κτενιαδάκης – Γρηγόρης Σύρακας
Νοέμβριος: Γιάννης Βλάχος
Δεκέμβριος: Δημήτρης Παπουτσής
Ιανουάριος: Μάνος Κανδεράκης – Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
Φεβρουάριος: Μάνος Κανδεράκης
Μάρτιος: Γιώργος Γαλανόπουλος
Απρίλιος: Ολη η ομάδα

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση