Παίκτης του μήνα: Ο Δεκέμβρης του Δημήτρη Παπουτσή!

Αν και η απόδοση των ποδοσφαιριστών στους αγώνες δεν αποτελεί το μοναδικό κριτήριο επιλογής για τον «Παίκτη του μήνα», μάλλον δεν θα μπορούσε το βραβείο να μην καταλήξει στα χέρια του Δημήτρη Παπουτσή, αφού τα γκολ του αποδείχθηκαν καθοριστικά για την κατάκτηση 6 βαθμών στον τελευταίο μήνα του χρόνου.

Ο γεννηθείς το 1994 «Πάπου» είναι από… πάντα στον Απόλλωνα, «παιδί» του Αντώνη Ταβερνάρη, παρότι κάτοικος Κυψέλης.

Εχει περάσει απ’ όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και ως φυσιολογική εξέλιξη ανέβηκε πρώτη φορά στο ανδρικό επί εποχής Γιώργου Αλεξόπουλου την αγωνιστική περίοδο 2009-10, σε ηλικία 15 ετών, έχοντας καταγράψει έκτοτε 32 γκολ σε 130 συμμετοχές!

Πότε στα άκρα, πότε ως καθαρός επιθετικός, ακόμα και ως δεξιός μπακ, πάντοτε πολύτιμος για τον εκάστοτε προπονητή, με βασικά χαρακτηριστικά την ταχύτητα, την έκρηξη, την προσήλωση στο τακτικό κομμάτι και τη μεγάλη διάθεση να προσφέρει στο σύνολο, ο «γιατρούλης» είναι ένα από τα πλέον αγαπητά μέλη του Απόλλωνα και τα σημαντικότερα στελέχη του, όχι μόνο του παρόντος αλλά και του μέλλοντος.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που έχω βοηθήσει την ομάδα, γιατί η ουσία δεν είναι τόσο οι ατομικές διακρίσεις όσο οι ομαδικές, έτσι το βραβείο θέλω να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου. Ολοι μας, νομίζω, αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει, παράλληλα όμως γνωρίζουμε ότι μπορούμε και καλύτερα», δηλώνει στο apollonhalandriou.gr ο Δημήτρης, πάντα ταπεινός και μετρημένος.

Οσο για τους στόχους του…: «Οι ατομικοί στόχοι συνδέονται με τους ομαδικούς… Θέλω να βοηθάω και να πρωταγωνιστώ στον Απόλλωνα, με την προοπτική η ομάδα να ανέβει όταν θα είναι έτοιμη στην Α’ κατηγορία και να μείνει για πολλά χρόνια εκεί…».

Στην αγωνιστικότητα αλλά και στα λόγια του Μήτσου κρύβονται κάποια από τα μυστικά αυτής της μεγάλης οικογένειας, έτσι εμείς δεν έχουμε πολλά περισσότερα να προσθέσουμε…

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, λιγότερη μιζέρια και περισσότερα χαμόγελα!

Πάμε Απολλωνάρα!

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Σεπτέμβριος:
Γιώργος Γαλανόπουλος – Βασίλης Κούκος
Οκτώβριος: Μάνος Κτενιαδάκης – Γρηγόρης Σύρακας
Νοέμβριος: Γιάννης Βλάχος
Δεκέμβριος: Δημήτρης Παπουτσής

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση