Παίκτης του μήνα: Ποδαρικό με Θάνο Κούκο!

Από την περσινή χρονιά καθιερώθηκε από την ομάδα μας ο θεσμός του «Παίκτη του μήνα», στο πλαίσιο της επιβράβευσης των ποδοσφαιριστών για τις προσπάθειές τους.

Το βραβείο, υπενθυμίζουμε, δεν απονέμεται απαραίτητα στον καλύτερο παίκτη του μήνα.

Αλλά σε εκείνον που έχει προσπαθήσει κι έχει δουλέψει ίσως ένα κλικ παραπάνω από τους υπόλοιπους, πληρώντας ασφαλώς και κάποια αυτονόητα (για εμάς) κριτήρια, όπως συνέπεια, όρεξη στην προπόνηση, πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας κλπ.

Ο 19χρονος Θάνος Κούκος, παιδί (και αυτό) της ακαδημίας του Απόλλωνα, έδειξε σύμφωνα με τον κόουτς Χρήστο Βλάχο, που αποφασίζει κάθε φορά για το βραβείο, τη μεγαλύτερη βελτίωση από την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς και όλα εκείνα τα στοιχεία που ο ίδιος ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Θάνος, βέβαια, φημίζεται για την εργατικότητά του, το πείσμα του και την προσήλωση στους στόχους που θέτει κάθε φορά, χαρακτηριστικά που τον έχουν βοηθήσει και εκτός γηπέδων, καθώς άλλωστε από πέρσι φοιτά στην πολύ απαιτητική Ναυπηγική Σχολή του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

«Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου»

Μιλώντας στο apollonhalandriou.gr, ο Θάνος δήλωσε για τη βράβευσή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πάρω αυτό το βραβείο. Είναι πολύ ωραίο να επιβραβεύεται η προσπάθειά σου αλλά και να διακρίνεσαι, ειδικά όταν ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος!

Παράλληλα, όμως, μου δημιουργεί και τη θέληση να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο, να τα πάω καλύτερα και να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου!

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου, καθώς αυτοί με βοηθούν να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα, αλλά και σε όλους εκείνους που, με τον δικό τους τρόπο, με στηρίζουν και με βοηθούν».

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση